• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

11.04.2019

09:23

(VIDEO) KOŠTAŠ 200 DO 300 EVRA!  Miki Đuričić OPLEO po Ani Korać, pa rekao kolika joj je TARIFA!

Rijaliti

(VIDEO) KOŠTAŠ 200 DO 300 EVRA! Miki Đuričić OPLEO po Ani Korać, pa rekao kolika joj je TARIFA!

Podeli vest

Zadrugari su sino odgovarali na pitanja gledalaca koja im je postavljao voditelj Milan Milošević. Jedno od pitanja koje je upućeno Ani Korać, diglo je veliku prašinu

U prvoj sezoni "Zadruge" je Miki opleo po Ani, vređajući je. Gledaoce je zanimalo da ona to sada, kada su u dobrim odnosima, prokomentariše:

- Ana, rekla si da je Miki najrealniji u kući, nakon što se raspravljao sa Aleksandrom, da li je Miki bio najrealniji kada ti je u "Zadruzi 1" rekao da koštaš 200-300 evra i ako ti se on nasadi na kosi da ćeš da letiš napolje - rekao je Milan.

- To smo se nešto svađali u početku, tad me Miki nije poznavao, niti je znao ko sam i šta sam. To je jedina naša svađa, tako da, šta da komentarišem glupost - odgovorila je Ana.

Naravno i Miki je imao nešto da kaže na ovu temu, ali mu se ubacivala Aleksandra Subotić, tvrdeći da on i dalje zauzima stranu i to Aninu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago

pre 5 godina

Sbuda okolo"ribe"k'o tresak za veceru,samo budale daju tolike pare za soloprde.

Laki

pre 5 godina

U pravu je ana,nije miki ni blizu njene cene koja se krece 80-130 €

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija