• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

18.04.2019

14:29

ZBOG MAKROA DOBIJA PRETNJE! Majka Sanje Stanković se plaši za ćerkin život! "Ti si je uvukla u PROSTITUCIJU"!

Rijaliti

ZBOG MAKROA DOBIJA PRETNJE! Majka Sanje Stanković se plaši za ćerkin život! "Ti si je uvukla u PROSTITUCIJU"!

Podeli vest

Zbog priča da se učesnica „Zadruge“ Sanja Stanković bavi prostitucijom, kao i zbog činjenice da je makro Mihailo Maksimović uhapšen pre nedelju dana, njena majka noćima ne spava i često dobija pretnje

Naime, Biljana Stanković ne živi u Srbiji, nego u Švajcarskoj, ali se veoma uplašila jer je prijatelji i rođaci zovu da je pitaju šta se to dešava sa Sanjom, kada je krenula pogrešnim putem i slično. Međutim, počele su i pretnje, a kruže i priče da je baš ona uvukla ćerku u svet prostitucije.

OVO JE SPISAK PROSTITUTKI KOJE SU RADILE ZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Klijentima donosio katalog sa slikama i cenama od 150 do 500 evra!

- Biljana danima nema mira jer ju je priča da se njena Sanjom bavi prostitucijom veoma uznemirila. Svakodnevno je zovu rođaci iz Srbije da je pitaju šta je istina i šta se to dešava sa njenom ćerkom.

- Takođe, čovek sa kojim godinama živi u Švajcarskoj je veoma ljut jer se „loše“ vesti uvek najbrže pročuju. Naši ljudi koji su videli vesti na internetu ih osuđuju, više im se ne javljaju na ulici i izbegavaju ih. Zbog svega toga, Bilja je očajna, ne želi da izlazi iz kuće, postala je paranoična, a spomenula je da su joj stigle i preteće poruke - ispričao je izvor i dodao da se Stankovićeva plaši za ćerkin život.

- Biljana je srećna što je Sanja u rijalitiju i što ne može da vidi šta se dešava u spoljašnjem svetu, ali kada izađe iz rijalitija, plaši se da je ne pozovu na razgovor u policiju ili čak da je pritvore. 

- Pošto svakodnevno dobija preteće poruke, strahuje da će neko povrediti Sanju. Najčešće pretnje su da drži jezik za zubima ako želi da bude živa. Sanjina mama je veoma loše, depresivna je i stalno plače, a odlučila je i da promeni broj telefona zbog pretnji i stalnih poziva - završava izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija