• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

24.04.2019

09:57

PORODILA SE DIVNA DNK! Bivša zadrugarka na svet donela SINA, evo šta će biti sa ĆERKICOM KRISTINOM!

Rijaliti

PORODILA SE DIVNA DNK! Bivša zadrugarka na svet donela SINA, evo šta će biti sa ĆERKICOM KRISTINOM!

Podeli vest

Učesnica prve sezone rijaliti Zadruga Divna DNK Milanović porodila se prošle nedelje

On je na svet donela dečaka Ivicu, a malo ko je uopšte znao da je trudna, s obzirom da ona i suprug Marko po izlasku iz rijalitija nisu često pominjani u javnosti.

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama, sad ga dojim i lepo jede - priča Divna i dodaje da je uzbuđena što će konačno ćerku dobiti nazad.

(VIDEO) OVO JE KRAJ? ANA KORAĆ ISTERALA DAVIDA NAPOLJE! David ponižen napustio sobu

Divna je izjavila da je srećna jer se njena porodica uvećala, ali i jer je saznala da će im ćerka Kristina (3) konačno, posle skoro dve godine, biti vraćena i to na Veliki petak. 

- Kristina me grli i ljubi kad me vidi, jedva čekam da nam dođe kući - priznala je Milanovićeva.

Podsetimo, njihovu ćerkicu oduzela je socijalna služba zbog neadekvatnih uslova u kojima je rasla, te je boravila u hraniteljskoj porodici još od perioda kada su Marko i Divna bili u Zadruzi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
luigi

pre 4 godine

Čestitam rođenje sina i povratak ćerke kući i sve najbolje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija