• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

24.04.2019

16:27

MILJANA I ZOLA NAPRAVILI SKANDAL U PRODAVNICI! Umislili da su bitni, Kulićeva urlala, prodavačici pozlilo!

Rijaliti

MILJANA I ZOLA NAPRAVILI SKANDAL U PRODAVNICI! Umislili da su bitni, Kulićeva urlala, prodavačici pozlilo!

Podeli vest

Miljana Kulić i njen dečko Lazar Zolić Zola vratili su se u „Zadrugu“, a kako VIP magazin saznaje, to su uradili jer nemaju od čega da žive

Naime, nakon što su izašli iz rijalitija, njih dvoje su se danima bahato ponašali za vreme boravka u Nišu, gde su tražili da jedu i piju za džabe na račun popularnosti koju su stekli u „Zadruzi“.

- Od kada su Miljana i Zola pobegli iz rijalitija, njihova ljubav je cvetala, sve im je išlo glatko, ali samo nekoliko dana. Naime, vrlo brzo je Kulićeva videla kakav je Lazar rasipnik i shvatila je da neće moći da isprati sve njihove troškove. Stalno su išli po restoranima da ručaju i večeraju, kupovali su novu garderobu.

Miljana je silno želela svom dečku da priušti lep i lagodan život, te je počela preko Instagrama da reklamira razne brendove, ali ponuda nije bilo dovoljno, te je Nišlijka odlučila da krene sama po svom rodnom gradu da traži klijente - otkriva izvor VIP, koji navodi da je Kulićeva išla je od butika do butika i tražila besplatnu odeću, a zauzvrat bi ih reklamirala na svojim društvenim mrežama, s tim što bi pored garderobe, morali da joj daju i neke pare.

Foto: Printscreen TV Pink

Međutim, to joj nije išlo od ruke, a kada je odbijena nekoliko puta, Miljana je poludela i u jednoj radnji u Nišu i napravila haos.

- Ona se veoma loše osećala što su je svi stalno odbijali, a očajnički joj je bio potreban novac. Počela je da viče i urla na prodavačicu, ponavljajući kako je ona poznata, da je rijaliti zvezda, te da ova ne zna šta propušta. rodavačica je pokušavala da je obuzda i da joj se zahvali na ponudi i da rekla joj da ipak nisu zainteresovani, ali Miljana to nije mogla da podnese. Jedva su je izbacili iz radnje, a Miljana je izašla uplakana - otkrio je blizak izvor rijaliti učesnici i dodao da je pored garderobe, koju je želela da dobije za džabe, išla sa Zolom po kafićima i restoranima i jela na crtu.

- Već posle deset dana, Miljana i Lazar su ostali bez novca, pa su zbog popularnosti često jeli u restoranima, a nisu plaćali. Pričali su konobarima i vlasnicima objekata da je to za njih dobra reklama, odbijajući da plate račune. Nekada im je ta priča prolazila, ali nekoliko puta nije, te su klopali, molili konobare da ih upišu na crtu i obećavali da će za koji dan doneti novac. Kada su Nišom počele da kruže priče da Miksi i Zola jednu na crtu, Miljanin otac Siniša je od sramote i blama išao za njima pa plaćao te račune - završava  izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
niski

pre 4 godine

xaaaaaaax ... siki bokser isao za retardima da im placa racune .. jadno :(

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija