• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

27.04.2019

23:48

(VIDEO) RAT NA ZADRUGOVIZIJI! Žestoka svađa Sandre Afrike i Stanije! Zadrugari i publika navijali!

Rijaliti

(VIDEO) RAT NA ZADRUGOVIZIJI! Žestoka svađa Sandre Afrike i Stanije! Zadrugari i publika navijali!

Podeli vest

Stanija Dobrojević, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora odlučile su se da nastupaju na "Zadrugoviziji 3" uz miks pesama "Noćas pada kiša" koju izvodi grupa Dr. Igi i "Samo u snu" koju izvodi grupa Fanki Dži

Ove tri zadrugarke su se svojski potrudile da iznesu ove numere, a Stanija je prva zapevala, dok je Matora glumila "šmekera" i odradila muški deo posla. 

Mirnu melodiju je prekinula pesma "Samo u snu" kada su u punom sjaju zablistale sve tri i udružile svoje glasove.

Članovi žirija pomno su pratili njihov nastup, a onda su izneli svoja zapažanja. Poznato je da je Sandra Afrika imala konflikt sa Stanijom i da ju je zadrugarka prozivala tokom boravka u "Zadruzi 2", te ona ovoga puta nije štedela kritike za Dobrojevićevu.

- Meni su bili super. Matora, svaka čast. Top ste se obukle, stajling vam je ekstra. Jedino Stanija otkud znam, možda malo pevanje, bolje da si đuskala. Pesme su vam super - ispričala je Sandra Afrika. 

Foto: Printscreen TV Pink

- Nastup vam je čista 10. Miki je neko ko drži rijaliti. Mi napolju navijamo za ljubav, a ti si prema njemu veoma stroga. Za svoje godine izgledaš svetski. Moje iznenađenje večeras je Matora, možeš svima da pomutiš konce, pa čak i reperima - uputila je pohvale Maja zadrugarkama.

Matora me je oduvala, kao da si to radila i ranije. Stanija, ekstra izgledaš - rekao je Đekson.

Nakon komentara stručnog žirija, reč je dobila sedma sila, pa su imali pitanje za Staniju Dobrojević. Stanija je još na početku istakla da je imala veliku tremu kada je videla da u žiriju sede Maja Nikolić i Sandra Afrika sa kojima je Dobrojevićeva imala nesugalsice.

Novinarski žiri upitao je Staniju zbog čega je toliko bila uplašena, kada je videla pevačice u stolicama žirija. Da podsetimo, Rumljanka je tokom takmičenja u rijalitiju ,,Zadruga 3" imala oprečne komentare na račun Prodanovićeve, te je došlo do sukoba ljutih rivalki u studiju.

- Nije mi bilo prijatno, najviše sam se uplašila kada sam videla Maju i Sandru. Nikada nisam očekivala pohvalu od nje, pa ni večeras, to je devojka koja je krenula kao plesačica Mileta Kitića - izjavila je Stanija.

Foto: Printscreen TV Pink

- Za tebe nemam šta da kažem, tu sam da komentarišem sve vas. Ti da izgledaš dobro, izgledaš dobro. Ja sam komentarisala tvoje pevanje, to je prosto moje mišljenje. Po mom mišljenju su to Suza i Matora odradile baš kako treba. Ti si bila lošija od njih. Ti si njih pokvarila, ne znam zašto se ljutiš - odgovorila joj je Sandra.

- Ne ljutim se, nego sam navikla na tvoju sujetu i komentare od ranije - nastavila je Dobrojevićeva.

Foto: Printscreen TV Pink

- Vidi ljubavi, nemam potrebu da budem ljubomorna na tebe, jako sam ostvarena. Nemam potrebu da budem ljubomorna ni na koga, uspešnija sam dosta od tebe, ja sam krenula sa 17 godina i nikad nije kasno. Moja koleginica nisi, ne znam zašto si se uvredila. Ona nikada nije čula sa moje strane uvredu, a devojka se uhvatila za to. Ti iz mojih usta nikada nisi čula da kažem nešto za tebe - rekla je Sandra.

Za razliku od tebe, ja sam išla na fakultet, dok si ti igrala oko šipke - odgovorila joj je Stanija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji
Politika

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu - SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, koje je upoznao sa političko-bezbednosnom situacijom na KiM, sa posebnim osvrtom na poslednju rundu dijaloga u Briselu.

29.03.2024

15:23

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija