• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

04.05.2019

08:21

OGLASILA SE SESTRA MARKA MILJKOVIĆA, pa bez dlake na jeziku rekla šta misli o LUNI!

Rijaliti

OGLASILA SE SESTRA MARKA MILJKOVIĆA, pa bez dlake na jeziku rekla šta misli o LUNI!

Podeli vest

Maja Miljković, sestra učesnika Zadruge, Marka Miljkovića koji poslednjih nedelja uživa u svojih "pet minuta slave" u rijalitiju. Dok njegovi fanovi misle da mu nije nimalo lako da se bori sa izlivima bese Lune Đogani sa kojom je u nestabilnoj vezi, ali i napadima Maje i Marijane sa kojima je bio intiman pre veze sa Lunom, Markova rođena sestra Maja vrlo smireno podnosi celu situaciju

Reakcija kakvu bi većina Miljkovićevih fanova očekivala od njegove sestre za medije je izostala. Na to što je Maja Marinković sručila pun lonac mleka na Miljkovićevu glavu u "Zadruzi", a Marijana Zonjić mu lupila šamar, Maja kaže:

- Šta da se radi to je rijaliti. Mora Marko da se nosi sa tim i da izgura sve, ako hoće da igra u igri koja se zove rijaliti. Srećana sam sto se nije polomio i što nije nasnuo na žene. To bi bilo užasno i neprimereno jednom muškarcu. Moj brat je dženlmen i pravi muškarac i on to sebi ne bi dozvolio.

Markovoj sestri je na drugoj strani veoma drago što je Luna stala u Markovu zaštiitu.

- Tako i treba, voli ga i trebalo bi da ga štiti. Što i čini. Treba da bude oštrija nego što jeste, ali kad ima razloga - ističe Maja.

Ona za "Blic" otkriva da želi sreću Luni i Marku u ljubavi i misli da bi mogli da imaju lepu vezu ukoliko bi se ona promenila, ali je svesna da pojedinosti u Luninom karakteru smetaju Marku.

- Marko je iskren prema Luni , kao i prema svima u Zadruzi. Ona bi trebalo da prihvati njegove kritike i da pokuša da se promeni ne samo zbog veze sa mojim bratom, nego zbog nje same. Ona je fizički i psihički po Markovom ukusu, ali mora da bude mnogo pronicljivija i da nauči da čita između redova. Njena greška je što je do te mere dobra i iskrena da sama sebi nanosi štetu. Luna ne sme toliko da bude naivna i da veruje ljudima. Mora da se očeliči. Ne sme da kleči ni pred kim pa ni pred mojim bratom, ko to voli?! - izričita je sestra Marka Miljkovića.

Maja je na kraju ocenila Markova osećanja prema Luni.

- Vidim da je Marko zaljubljen i da je lud za Lunom, kako nikad nije bio ni za jednom drugom devojkom. Hoće da je promeni da bi imali bolji i lepši odnos. Tera je da se odgovorno i odraslo ponaša. To je dobro i za nju kao pojedinca - zaključila je Markova sestra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

"Dobra "ste vi familija.I tebe u rijaliti(I vama slične),zatim vas mrežom pokupiti I zadržati što duže ,kako bi se ova Srbija ,bar na neko vreme, "izluftirala "od vas I takvih

branko1

pre 4 godine

"Dobra "ste vi familija.I tebe u rijaliti(I vama slične),zatim vas mrežom pokupiti I zadržati što duže ,kako bi se ova Srbija ,bar na neko vreme, "izluftirala "od vas I takvih

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija