• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

05.05.2019

21:01

(VIDEO) ŠAMARALA ME I TERALA NA ABORTUS! Aleksandra zadala POSLEDNJI UDARAC Ljubi, iznela STRAVIČNE DETALJE IZ PROŠLOSTI!

Rijaliti

(VIDEO) ŠAMARALA ME I TERALA NA ABORTUS! Aleksandra zadala POSLEDNJI UDARAC Ljubi, iznela STRAVIČNE DETALJE IZ PROŠLOSTI!

Podeli vest

Aleksandra je priznala kako se upoznala sa ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom, ali i to da je oduvek mislila da joj je on bio Ljubim drug. Potom je priznala da je Ljuba tukla kada joj je ova rekla da joj se Čabarkapa udvara

- Ja sam bila dete, ona je dovela njega u stan. Čabarkapu je navela kao druga. Onda je on meni slao poruke kako me je sanjao. Mislim, Ljuba je optužila Karađorđa kako ga vara, onda sam ja rekla da ona njega vara. Ona me je prebila zbog toga. Zatvorila me je u sobu i šamarala me je. 

- Umreću od ovoga, da li si to normalna šta pričaš, ne glumi tu - govorila je Ljuba, pa je Aleksandra kratko nastavila da plače što je Ljubu još više izvelo iz takta:

- Gde su ti sada suze, ne biraš sredsta?! Prodaćeš sve, tvrdićeš sve laži da su istine! Nisam bila savršena majka. Nećeš mene ovde klevetati. U*rala si moje roditelje, i sestru. Tvoja sestra je pobegla iz kuće zbog tebe. Sram te bilo! Nije bilo zbog mene. Neka živi sa kim hoće, samo da je što dalje od vas. Neće ti biti dobro. Ovaj Karađorđe ovde, slobodno na mene udarajte. Neću više da trpim ovo. J*ebem vas u usta, ovo je primer šta je u*rana porodica. Šta su ljudi koji prodane duše, da li ti je jasno - vikala je Ljuba.

(FOTO) GLAVU BIH JOJ OTKINULA, SMEĆARKA JEDNA! Davidova majka najbrutalnije izvređala Aleksandru!

 

Voditelj Milan Milošević je pitao Aleksandru kako je saopštila Ljubi da je u drugom stanju sa Čabarkapom.

- Plašila sam se te njene reakcije. On je mene stavio u kola i odvezao kod nje kako bi joj to rekli. Ušla sam i nastao je haos. Terala me je da abortitam. Porodila sam se pre vremena. Ljuba nije bila za to da se Magdalena rodi - rekla je Aleksandra i šokirala sve zadrugare.

- Ja sam tebi jednom blokirala sve načine da me vidiš. Napravila si mi haos od života. Neću više ništa da pričam. Kad tad ću vas naučiti pameti - zapretila je Ljuba ćerki i bivšem suprugu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dolic

pre 4 godine

PA IMALA PRAVO STO TE JE SAMARALA JER SI POCELA DA DIZES NOGE I POKAZUJES MEDUNOZJE U 15 godina i u tim godinama si ostala TRUDNA I SAD HOCES DA SE PRAVDAS DA SI TI BILA U PRAVU VIDI SE I DANS U ZADRUZI KAKVASI DA JEDVA CEKAS DA TE NEKO ZASKOCI

miroslav moric

pre 4 godine

ljubina kci je bginja heroina penziju odmah jer je zasluzuje .vredno dete radilo p ako moze nacionale penzija za merimu kurtes-njegomir moze i za ljubinju kci.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija