• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.05.2019

23:30

MILJANA ME JE TUKLA, PLAŠIM SE DA ĆE ME ZAKLATI! Buran okršaj Nišlijke i di-džeja u Beloj kući

Rijaliti

MILJANA ME JE TUKLA, PLAŠIM SE DA ĆE ME ZAKLATI! Buran okršaj Nišlijke i di-džeja u Beloj kući

Podeli vest

Lazar Čolić Zola je u "Zadruzi 2" priznao da strahuje za život jer ga je Kulićeva van rijalitija šamarala i zlostavljala

Lazar Čolić Zola strahuje da će ga Miljana Kulić zaklati u "Zadruzi"! Kontroverzna učesnica rijalitija je u ponedeljak skroz pukla i nasrnula na svog izabranika, počela je da mu psuje majku i da ga davi. Obezbeđenje ju je sprečilo da fizički povredi Zolu, a njemu je prekipelo, pa je otkrio Lepom Mići da se boji za život.

Psovala mu majku

- Zola mi je tražio da mu obezbedim vozilo da pobegne iz Niša kad izađemo iz "Zadruge 2". On se plaši da će ga Miljana ubiti. Osim toga, zelenaši mu dišu za vratom, mi ćemo skupiti sve pare koje duguje njoj i tim ljudima, oko 20.000 evra - rekao je Lepi Mića, a njegovu priču su potvrdili i Bora Santana, Jovana Tomić Matora i Bane Čolak.

- Zola mi je rekao da se plaši da ona ne digne ruku na njega, pa na sebe. Ona je njemu u nedelju uveče zalepila tri šamara ni zbog čega - rekao je Čolak.

I di-džej i temperamentna Nišlijka su potvrdili da su imali buran odnos u periodu kada su živeli kod nje u Nišu. Lazar Čolić je pred svim cimerima izneo prljav veš iz njihove veze i potvrdio da ga je ona tukla i maltretirala.
- Miljana me je jednom gađala flašicom za bebu. Zalepila mi je šamarčinu dok sam držao malog Željka u naručju. Psovala mi je majku, jednom je u žaru svađe poslala SMS poruku mojoj mami da je ku*va i da svi u Bosni to znaju. Nigde nisam smeo bez nje da idem, uzela mi je pasoš i mobilni telefon. Ja sa njom ne vidim budućnost, volim je, ali ne mogu da trpim ovakve svađe. Jedva čekam da izađem iz rijalitija - ispričao je Zola u emisiji "Pretres sa Milanom".

(VIDEO) MILJANA GRCALA U SUZAMA I PREKLINJALA ZOLU DA SE POMIRE! On nije hteo ni da čuje za to, pa joj priznao nešto što ju je ZABOLELO!

Međutim, njihove cimere je još više šokirala Kulićeva, koja nije krila da ga je zlostavljala.
- Pukla sam, treba mi psihijatar i moram hitno da počnem da pijem antidepresive. Istina je, jednom sam njegovoj majci napisala da je ku*va, iako sam sa njom imala super odnos. Ugojila sam se zbog njega i došla sam do toga da moram da molim za ljubav. Ja njega mnogo volim - kroz suze je pričala Miljana.

Fali trava i kocka

Njena majka Marija odmah je osula paljbu po nesuđenom zetu, a ćerki je rekla da je glupača.
- Ti si, bre, narkoman! Našla sam rizle kad sam bila kod vas! Miljana te je branila, rekla je da je to ostalo čoveku koji vam je izdao stan! Ti želiš da izađeš odavde jer ti fale trava i kocka! Sa Miljanom si bio iz koristi, i to se zna! Zolo, dobićeš svoje stvari i da te ne vidim više! Teraj se, bre, u pi*ku materinu! Dala ti je 750 evra i kad ste bili u Sokobanji - urlala je Miljanina majka.

 

Anin bivši: Ulazim u šou da je uništim

Bivši dečko Ane Korać Filip Mijatov poručio je da ulazi u "Zadrugu 2" kako bi uništio starletu. Ona je tvrdila da je on "manijak koji ju je proganjao" i on zato želi pred kamerama i njenim dečkom Davidom Dragojevićem da iznese istinu o svemu.
- Produkcija Pinka me je kontaktirala i dogovorili smo se da u subotu uđem u "Zadrugu". Ana Korać neka se spremi, idemo na viši nivo - zapretio je Filip na Instagramu i objavio njene fotke nakon plastičnih operacija koje je finansirao.

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija