• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

16.05.2019

14:59

(VIDEO) KRISTIJAN RASKRINKAO STANIJU: Ona je imala seks na FARMI 6! MNOGE SU POLUDELE ZA MNOM!

Rijaliti

(VIDEO) KRISTIJAN RASKRINKAO STANIJU: Ona je imala seks na FARMI 6! MNOGE SU POLUDELE ZA MNOM!

Podeli vest

Stanija Dobrojević često pominje Kristijana Golubovića u rijalitiju "Zadruga 2". Starleta tvrdi da je bio njihov dogovor da demontriraju borilačke veštine u donjem vešu pred milionima gledalaca, te da u tome ne vidi ništa nemoralno

Stav Dobrojevićeve o Kristijanu još uvek nikome nije sasvim jasan, jer ga Stanija čas hvali, čas kudi, zbog čega se i sam Golubović oglasio iz zatvora u oktobru prošle godine kada joj je poslao jasnu poruku.

- Imam potrebu kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišete mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijaliti programima, nadajući se da ćete ubediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali hajmo o istini od početka.

- Ja sam bio na "Farmi 6" za honorar koji je bio dva puta veći od glavne nagrade, zato što sam imao šta da pokažem svima. Uz puno stila i šmeka, uz veliki rad sam šoumenski zaradio novac, tako da meni nagrada i nije bila bitna. Stanija lupeta o nekom kukavičkom mom bekstvu, tri dana pre hiljadu postotne pobede, a ona to ne može da shvati jer bi ona bila u rijalitiju koliko god on trajao, pa i nekoliko godina, a samo zbog jednog cilja, a to je novac - rekao je Golubović.

- Stanija, kao i mnoge na "Farmi 6", nisu se zaljubile u mene, već su glave pogubile za mnom. Jednom prilikom sam im rekao za stolom, da nisam u braku da bi im letelo perje kao kada je vuk u kokošinjcu. Ona je imala seks na toj "Farmi 6", a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vredniji od svega - dodao je Kristijan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Neko Iz Mase

pre 4 godine

Кристијан Голубовић је познат као особа која НИКАД не лаже! Као оно да од СТаније није тражио да му да цео износ награде коју је добила као победник Фарме 6 а снимљени телефонски разговор открива нешто друго. О другим лажима да се и не прича...

Vns

pre 4 godine

Kriminalac,rijaliti zvezda,heroj maloumnih tinejdžera, zatvorenik, diler,reketaš, 'umetnik' .... Ma dokle više sa ovakvim likovima???????

Rewiev

pre 4 godine

Stanija je ljubomorna na Kristijana jer on ima veće sise.

Neko Iz Mase

pre 4 godine

Kristijan Golubović je poznat po tome što uvek govori "istinu"!!!

ljubica

pre 4 godine

Trebala im prica sa bilo kim a ti si najsiroviji

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija