• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

21.05.2019

15:10

STANIJA PODMLADILA VAGINU LASEROM! Starleta išla na remont pred ulazak u Zadrugu!

Rijaliti

STANIJA PODMLADILA VAGINU LASEROM! Starleta išla na remont pred ulazak u Zadrugu!

Podeli vest

Stanija Dobrojević uradila je niz estetskih intervencija pred ulazak u rijaliti „Zadruga“, a poslednja u nizu bila je podmlađivanje vagine, saznaje „Alo!“

Kako izvor blizak starleti tvrdi, Dobrojevićeva se ranije već jednom podvrgla ovoj proceduri, a pred ulazak u rijaliti starleta je koristila najnoviju metodu.

 - Stanija već godinama pred ulazak u svaki rijaliti poseti privatnu kliniku u Srbiji, zategne se i popravi sve što treba na svom licu. Tako je bilo i ovoga puta, a osim što je u usne i jagodice ubrizgala hijaluron, odlučila je da se pobrine i intimne delove tela - priča izvor i objašnjava da je starleta vaginu podmladila laserom.

STANIJA ULAZI U ZADRUGU 3 ZA 50.000 EVRA! Megapopularni rijaliti od septembra opet na TV Pink

 - Tokom prvog podmlađivanja od pre nekoliko godina, koristila je metodu ubrizgavanja krvnih sudova u vaginu, ali ovoga puta odlučila se na laser, koji je ujedno i najskuplja metoda, ali je morala dva puta da poseti lekarsku ordinaciju. Prvi tretman laserom imala je mesec i po dana pre nego što je ušla u „Zadrugu“, a drugi samo dva dana pre nego što je otišla u karantin. Inače, na ovaj zahvat žene se odlučuju onda kada više ne mogu da uživaju u seksu kao pre zbog opuštanja vaginalnih mišića ili širenja vaginalnog kanala, kao i zbog nedostatku čvrstine u zidovima vagine. Procedura se sprovodi uglavom tako što doktor u vaginu ubacuje laserski spekulum, koji pomera napred-nazad, kako bi laserski zraci dospeli do svih delova. Ta intervencija je Staniji umnogome popravila samopouzdanje -  kaže izvor i dodaje:

Foto: Informer DN

 - Iako se na samom početku plašila da nešto ne krene po zlu i da neće biti zadovoljna, kada je videla rezultate, bila je presrećna. Poslednji laserski tretman trajao je nešto više od pola sata, a prošao je potpuno bezbolno. Nije mogla da veruje da je toliko dugo čekala da uradi nešto što je potpuno bezazleno, a pravi ogromnu razliku kako u izgledu, tako i u osećaju da ponovo ima dvadeset godina -  navodi izvor i ističe da Dobrojevićeva teško prihvata starenje.

 - Nikoga ko je blizak sa Stanijom odavno ne čude njene plastične operacije i sitnije estetske intervencije. Ona jednostavno ne prihvata činjenicu da više nije toliko mlada i da godine utiču na njen izgled. Često se našalimo da kada Stanija nije u teretani, mora da je kod hirurga. Treća opcija ne postoji. Zato se okrenula i podmlađivanju intime. Ona, jednostavno, želi da što duže zadrži mladoliki izgled, tako da je tek počela s intervencijama, iako gotovo da nema dela na njenom telu koji nije promenila -  zaključuje izvor za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kalimero

pre 4 godine

Daleko joj lepa kuća, ne bi mi trebala ni za izazak u bioskop ... Ne samo ona nego ni jedna od tih "starleta" od kojih više ne može da se živi jer iskaču i iz frižidera

Bota

pre 4 godine

Interesuje me u kojoj je klinici bila,koliko košta to za tu dole,ribicu,i može li na neki popust,Bus-plus,Senior karticu...a sve u cilju poboljšanja mog seksualnog života.Molim za hitan odgovor.

Giša

pre 4 godine

???e odavno se nisam ovako nasmijao.Jeste opičeni.Čuj podmladila onu stvar.Pa nju kad vodiš u krevet moraš hirurga imati u sobu ko zna šta može otkazati na njoj.????

Vns

pre 4 godine

Remont njenog organa je sigurno danima trajao...skim se sve vucarala ,mora da su doktori imali dug i prosto nemoguć zahvat...

Aleksa

pre 4 godine

Ко мерцедес 124-ка 200 д, урадиш генералну и опет може 500.000 км

SS

pre 4 godine

Al su lujki izlupali pi*ketinu pa mora da je remontuje,a kažu da ta zanimacija nije od sapuna da se istroši.Pa pobogu šta su joj radili.Blago onom ko je uzme pod krov,ima da ga usreći.To je kad memaš u glavi al imaš među nogama.

Smekerica

pre 4 godine

Dali je moguce daje tako mlada vec tolimu kilometrazu prosla daje morala na remont jebote stanija sjebala si i mog polovnog mercedesa koje prosao molion kilometra bravo dobro da tvoja riba nema cuku sada morala daje vratis na pozitivnu nulu

SS

pre 4 godine

Šteta što plaatičari još nisu izmislili dotoks za mozak ovakvih sponzoruša.Ako uspeju da rade i mzgove,red će biti povelik.

Dragan

pre 4 godine

Eeee mašala, nek je sa srećom. A kad bi mogao da probam jeli operacija uspela?

don kihot

pre 4 godine

Ej, Stano, Stano, mnogo si mi fina, nekog pamet krasi, a nekog vagina! Višecevni bacač, ribica je tvoja, "raketa" je progutala- ne zna im se broja! Sva si Stano plastična, ali si fantastična, jer si mnogo izdržala iako si mala! Maleno ti telo igra kao čigra, ali prima municiju raznoga kalibra.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59