• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

25.05.2019

13:58

MILJANA PRAVI KRIVIČNO DELO RAVNO SILOVANJU! Vesna Stanojević iz Sigurne kuće šokirana: KULIĆEVU TREBA PRIJAVITI!

Rijaliti

MILJANA PRAVI KRIVIČNO DELO RAVNO SILOVANJU! Vesna Stanojević iz Sigurne kuće šokirana: KULIĆEVU TREBA PRIJAVITI!

Podeli vest

Miljana Kulić prozivala je Sanju Stanković koja je bila žrtva silovanja, pa ju je nazivala i pogrdnim imenima, a evo šta o tome kaže koordinatorka "Sigurne kuće" Vesnu Stanojević

Ona ističe da niko nema prava da zloupotrebljava počinjeno krivično delo, jer time čini novo krivično delo.

 - Komentarisati nečije silovanje je takva drskost i bezobrazluk, to je krvično delo, takođe kao što je i samo silovanje. Tog koji na taj način vređa treba kazniti kao i počinitelja. Pogotovo što to tako javno govori i što to mogu da čuju i deca i mladi, koji se tek formiraju, a vrlo dobro znamo kako su u našem društvu uvek žene krive za sve i kako takva slika koja se šalje sa ekrana može imati dodatni negativan uticaj. Niko ne sme i nema prava da sudi o nečijem silovanju, bez obzira na druge životne okolnosti ili to čime se neko bavi. To treba prijaviti Tužilaštvu, pa dalje da se pokrene postupak i da se vidi da li je ta osoba za izbacivanje iz rijalitija ili za zatvor - rekla je koordinatorka "Sigurne kuće" Vesna Stanojević, koja dodatno objašnjava koliko je težak sam čin silovanja da bi se tako olako manipulisalo žrtvama:

(VIDEO) MATORA NASRNULA NA MILJANU! Kulićeva ne prestaje da provocira: Njih dve su KU*VE SILOVANE!

 - To je jedan toliko omalovažavajući slučaj tog jednog nasilja koje se smatra jednim od najstrašnijih nasilja. Na primer, žene koje su silovane tokom Drugog svetskog rata, tek sada su se osmelile i smogle snage da progovore o tome, toliko je to težak oblik nasilja. Komentarisanje žrtava je samim tim takav bezobrazluk da to treba kazniti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

A šta vesna Stanojević očekuje? Dala je podršku Aleksandru Vučiću koji dobija kraljevski tretman na TV Pink i kod Milomira Marića i aminuje rijaliti programe u kojima se svakodnevno vrši nasilje nad ženama i njihovo omalovažavanje. Ovo je tužna izjava. Kao da je bacila kamenčić, a iza sebe ne vidi planinu od prekršenih zakona u kojima su žene izvrgnute ruglu na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Kao uostalom u tabloidima.

Boro

pre 4 godine

Niko nije u Srbiji jaci od Mitrovica,zar nije krivicno delo cepanje pasusa stranom drzavljaninu zar nije krivicno delo pricanje na drustvenoj televiziji pretnja nozem(klanjem) sta se ocekuje od drzave ako na to ne reaguje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija