• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

27.05.2019

00:44

(VIDEO) ZADRUGOVIZIJA! PUBLIKA ZVIŽDALA ANI I DAVIDU, Aleksandra slavila u bekstejdžu, a Luna PREBLEDELA: Tako su i meni prošle godine!

Rijaliti

(VIDEO) ZADRUGOVIZIJA! PUBLIKA ZVIŽDALA ANI I DAVIDU, Aleksandra slavila u bekstejdžu, a Luna PREBLEDELA: Tako su i meni prošle godine!

Podeli vest

Zapažen nastup na "Zadrugoviziji" imali su David Dragojević i Ana Korać, a publika je veoma burno reagovala na njih.

Gledaoci u studiju su zviždali Koraćevoj, a zadrugari su iz bekstejdža sve pomno pratili. Luna Đogani, saosećala se sa Anom.

Viču joj "Ua", tako su i meni prošle godine. Ovo je najveće poniženje! Je l' razumeš sad - rekla je Luna.

Za to vreme Aleksandra Subotić je likovala, te je igrala i pevala, ali i slala srca publici koja očigledno nije podržala Davidovu pevaru.

- Hajde debili, šta "Ua" više - rekla je Đoganijeva.

- Ua, ua - dobacila je Aleksandra.

Kako je član žirija Damir Handanović rekao da ovoga puta neće komentarisati odnose Ane i Davida, kao i "treće osobe" misleći na Subotićevu, Aleksandra je morala da da svoj komentar.

Ja sam prvo lice, ona je treće - dobacila je Aleksandra iz bekstejdža.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikromano6

pre 4 godine

namesteno ko i prosle godine lunicim ne odgovara na pitanja odma je ,,kanali,,produkcija.tako je sad na redu ana,posto se nije ,otvorila,,o vezi sa bivsim deckom,,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija