• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

28.05.2019

22:03

(HOT FOTO) GOLE LUNA I ANA! BLOGERKA: Ugradiću najveće silikone, Ana mi je preporučila hirurga!

Rijaliti

(HOT FOTO) GOLE LUNA I ANA! BLOGERKA: Ugradiću najveće silikone, Ana mi je preporučila hirurga!

Podeli vest

Đoganijeva otkrila da će pare iz "Zadruge" potrošiti na povećanje grudi i kupovinu stana * Hoću da imam velike sise, Ana Korać mi je preporučila plastičnog hirurga, kazala je Luna

Luna Đogani se totalno opustila pred kamerama - gola šeta "Zadrugom", kaže za sebe da je drolja i obećava da će ugraditi najveće silikone u grudi!

Blogerka se više ne pokriva peškirom kad izlazi iz kupatila, pa su joj tako sevnule nage grudi i guza. Ona je sa dečkom Markom Miljkovićem analizirala svoje poprsje i rekla kako jedva čeka da ga poveća.

Planovi

- Kad me već smatraju droljom, tako ću da se ponašam i ugradiću najveće silikone. Sve ostalo na meni je savršeno, samo mi to fali. Želim da imam velike grudi! I to one kruškaste, jer izgledaju prirodnije, a ne kao lubenice. Taman ću pare iz rijalitija da potrošim na stan i plastičnog hirurga - kazala je Luna, a zatim otkrila koja učesnica "Zadruge" po njenom mišljenju ima perfektne atribute:
- Ana Korać ima dobre sise, samo da su malo manje okrugle. Čula sam da ima odličnog hirurga, poslaće me kod njega, pa ću da mu objasnim šta tačno želim.

Foto: Informer DN

Đoganijeva je dobila dečkovu podršku.
- Spavao sam sa 50 žena i mogu da kažem da je prirodno najlepše. Mada, ako ti ih dobro urade, mogu da budu super - kazao je di-džej blogerki, kojoj je zasmetalo što se on hvali da je bio sa gomilom devojaka.
- Šta sam ja tebi?! Kurva za rijaliti! U "Zadruzi" nisi birao koju ćeš odvući u krevet. Kad sam saznala da si imao trojku sa Majom Marinković i Marijanom Zonjić, bila me je sramota. To je, bre, pornić! Nisi više klinac, ne priliči ti da to radiš. I kako je moguće da si spavao sa toliko žena?! Je l' ti išta radiš srcem?!

Grupni seks

Marko joj je tad odbrusio da nema prava da mu morališe.
- Odakle ti ideja da mi pridikuješ? Ti si, bre, pričala da bi volela da imaš trojku sa muškarcima! Stalno bez blama pričaš o seksu, imaš ludačke fantazije. Bolje da ćutiš! - zapretio je Miljković Đoganijevoj.

(VIDEO) ODJE*AVAM TE, TAKO SI ZASLUŽILA! Marko ignorisao Lunu, a onda plakala kao kiša!

Snimiću duet sa Markom

Đoganijeva je otkrila da bi volela da snimi pesmu sa Miljkovićem.
- Mogli bismo da nastupamo zajedno. Luna Đo i di-džej Marko. Lepo zvuči. Snimimo neku pesmicu i razvalimo diskoteke - predložila je blogerka dečku.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija