• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/srbija danas

03.06.2019

10:08

ŠOK! Zbog diskvalifikacije Miljana i Marija Kulić gube brdo para, a još moraju da plate i kaznu!

Rijaliti

ŠOK! Zbog diskvalifikacije Miljana i Marija Kulić gube brdo para, a još moraju da plate i kaznu!

Podeli vest

Marija i Miljana Kulić ostaju bez 220.000 evra zbog toga što je Miljana u subotu u "Zadruzi" mikrofonom razbila glavu Jovani Tomić! Nakon ovog incidenta produkcija Pinka automatski ju je diskvalifikovala, tako da neće dobiti ni dinara honorara za učešće u drugoj sezoni rijalitija

Ista sudbina čeka Miljaninu majku Mariju. Ona je prekršila ugovor i napustila šou-program, pa sada obe - osim što su ostale bez honorara - moraju da plate penale "ružičastoj televiziji" - po 50.000 evra.

- Miljana je do subote za učešće u "Zadruzi" zaradila 82.500 evra jer joj nedeljni honorar iznosi 2.500. Kada ju je tokom žurke Matora udarila mikrofonom u glavu, produkcija Pinka odlučila je da je izbaci iz rijalitija, ali i po ugovoru napati penale 50.000 evra - priča izvor sa televizije Pink i dodaje da je njena majka Marija svojom krivicom dodatno pogoršala situaciju:

- Marija je mogla da ostane u rijalitiju jer nije napravila nikakav prestup. Ali ona je odlučila da stane na ćerkinu stranu i krene sa njom iz rijalitija, tako da će iste mere biti preduzete i protiv nje. Izgubiće sav zarađeni honorar, koji iznosi 39.000 evra, i moraće Pinku da isplate još 50.000 za kršenje ugovora.

Kako ističe sagovornik, prilikom odlaska iz Šimanovaca Marija i Miljana odnele su i stvari u vlasništvu "ružičaste televizije".

- Iz prostorije u kojoj je boravio mali Željko pokupile su bukvalno sve, čak i bebinu posteljinu, koja nije bila njihova. Odnele su još neke stvari i sitnice iz apartmana - otkriva izvor.

(VIDEO) VELIKI ŠEF SE RAZBESNEO! Posle Miljanine diskvalifikacije i Marija izbačena, a evo gde je mali Željko!

(FOTO) MARIJA IZVELA ŽELJKA IZ ZADRUGE! Obezbeđenje je pratilo u stopu, evo kako SU IZAŠLI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 4 godine

Nedeljni honorar 2500 EUR???? Pa stvarno smo dotakli dno kada se jednoj osobi ,koja treba ozbiljno da se leči (psihijatrija) plaća taj iznos. U prevodu budi ološ,šljam,kriminalac, neradnik,starleta,prostitutka, neafirmisanih pevač, i bićeš pozvan u Zadrugu....šta reći... Bravo

Milena

pre 4 godine

Miljana bi trebalo da tuži agresivnu lezbejku zbog seksualnog uznemiravanja, kada ju je udarala po zadnjici i pripijala se telom uz nju. Miljanina reakcija je bila refleksna i izazvana seksualnim nasiljem, a isto bi reagovala i svaka osoba na njenom mestu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija