• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

07.06.2019

10:45

(VIDEO) SNIMAK RASKRINKAO UKUĆANE, DOGOVORILI SE DA JE UNIŠTE! Miljana je zbog njih DISKVALIFIKOVANA!

Rijaliti

(VIDEO) SNIMAK RASKRINKAO UKUĆANE, DOGOVORILI SE DA JE UNIŠTE! Miljana je zbog njih DISKVALIFIKOVANA!

Podeli vest

Klip koji je pušten u sinoćnjoj emsiiji koju vodi Milan Milošević "Gledanje snimaka" bio je onaj sa žurke, na kojoj je Miljana Kulić udarila Jovanu Tomić Matoru, nakon čega je diskvalifikovana

Odmah nakon ove agresije Kulićeve, Bane Čolak je izjavio da su to namerno uradili i dogovorili se kako bi isprovocirali Miljanu.

 - Mi smo išli namerno na to da je sprdamo, nisam mislio da je Miljana spremna da to uradi. Znam da nikad to nije uradila, ja sam se šalio, nisam znao da će do ovoga da dođe -  izjavio je Čolak nakon odgledanog snimka. 

 - I da sam namerno išla za njom ku*vom i pljesnula je, ona je mene udarila. Ona šta je radila i kako je provocirala, ja ne znam kako sam se sudržala. Počelo je sve kad je pevala Sanji. Ona me je zakačila ovde na stolu i posle sam rekla da ću namerno da idem za njom. Nisam mogla da zamislim da će ovo da se desi. Nisam išla na to da me udari i da bude diskvalifikovana -  rekla je Matora.

 - Ja sam govorila da će da je udari, Jovana mi je rekla: "Pusti me, sprdam se" - dodala je Sanja Stanković.

 - Išla sam sa namerom da isprovociram Baneta, ali nju nisam... Ako je ovo direktna provokacija, šta je onda Sanja i ja trebalo da uradimo. Mogu da provociram koga hoću, nema pravo da me unakazi. Ja sam ponosna na sebe što sam na tolike situacije prećutala -  izjavila je Matora.

 - Šta je trebalo ja njoj da uradim kad me je onako provocirala -  upitao je Lazar Čolić Zola.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija