• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

08.06.2019

23:00

STARLETA POKUŠALA DA OSVOJI NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU   Ana Korać spopadala Đokovića!

Rijaliti

STARLETA POKUŠALA DA OSVOJI NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU Ana Korać spopadala Đokovića!

Podeli vest

Ana Korać je pre ulaska u "Zadrugu 1" pratila Đokovića po turnirima u Italiji, Španiji i Francuskoj. Preko zajedničkih poznanika pokušala je da ugovori susret sa Noletom, ali on nije hteo ni da čuje za to

Ana Korać je spopadala najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića! Starleta je toliko odlepila za njim da je pre ulaska u prvu sezonu "Zadruge" pratila srpskog sportistu po turnirima širom sveta, saznaje Informer.

Imala špijune

Ana je podmićivala konobare po restoranima i kafićima da joj jave kad teniser dođe kod njih

- Ana je bacila oko na Novaka odavno, a u akciju je krenula na leto 2017. godine. Govorila je drugaricama da joj se mnogo sviđa i da će biti njen! Ponavljala je da obožava sportiste, posebno uspešne i bogate. Nije je zanimalo ni to što je srećno oženjen Jelenom Đoković, s kojom je tada imao trogodišnjeg sina Stefana i čekao ćerku Taru. Čak je podmitila konobare u popularnim restoranima i kafićima u Beogradu da joj jave kad teniser dođe kod njih - otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: informer

Oduvao je

S obzirom na to da Novak u to vreme nije bio u Srbiji, rijaliti zvezda je počela da ga uhodi i u inostranstvu.

Ana: Hoću bebu sa Davidom

Foto: printscreen

Ana je očigledno rešila da se smiri pored sadašnjeg dečka Davida Dragojevića.
- Mnogo bih volela da se udam za Davida i da ceo život provedem s njim. Nikad nisam bila ovoliko zaljubljena. Želja mi je da mu rodim bebu. Biće to mnogo lepo dete - kazala je Koraćeva.

- Zbog njega je otišla na nekoliko teniskih turnira. Koliko se sećam, bila je na mastersu u Rimu, a zatim i na Rolan Garosu u Parizu, ali nije uspela da mu priđe. Zatim je pokušala da upadne u neki restoran u Španiji, gde je Đoković tokom turnira u Madridu večerao sa bratom Markom i ostalim teniserima, ali da ju je obezbeđenje sprečilo - priča naš sagovornik.

Atraktivna brineta se još neko vreme trudila da osvoji Noleta, pa mu je čak slala poruke i preko zajedničkih prijatelja.

- Pokušavala je da ugovori susret sa njim, ali Đokovića to očigledno nije zanimalo, pošto nikad nije dobila odgovor na udvaranje. Teniser s kojim se Novak druži mu je preneo da se Koraćeva raspituje za njega i da smara ljude da ih upoznaju. Đoković se na to samo nasmejao i promenio temu. Ana je na kraju ušla u rijaliti i startovala drugog sportistu, košarkaša Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje nikad nisu priznali pravu prirodu svog odnosa jer je Janjuš oženjen - priča izvor.

Odlepila za Noletom

Ana je pričala da bi mnogo volela da bude sa Novakom i terala me da joj nabavim njegov broj telefona. Jurila ga je, uhodila, pojavljivala se na mestima kao i on
Filip Mijatov

Zaljubila se

Anin bivši dečko Filip Mijatov potvrđuje za Informer da je starleta bila ludo zaljubljena u Đokovića!

- Ana je pričala da bi mnogo volela da bude sa Novakom. Jurila ga je, uhodila, pojavljivala se na istim mestima kao i on. Pratila ga je po turnirima u Italiji, Francuskoj, Španiji... Terala me je da joj nabavim Novakov broj telefona, ali ja se nisam bavio time - kaže biznismen iz Londona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija