• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

10.06.2019

22:04

MIKI ĐURIČIĆ PROSI SUZANU U "ZADRUZI"!  Tražiće blagoslov od njenog muž!a

Rijaliti

MIKI ĐURIČIĆ PROSI SUZANU U "ZADRUZI"! Tražiće blagoslov od njenog muž!a

Podeli vest

Đuričić želi da stavi prsten na ruku Suzani Perović, ali će pre toga obaviti video-poziv sa njenim zvaničnim suprugom Vladanom Perovićem

Miki Đuričić se preksinoć vratio u "Zadrugu" da bi pred kamerama zaprosio Suzanu Perović, saznaje Informer! Pčelar iz Kupinova želi da ceo svet vidi da to među njima nije samo kres-šema i zato hoće pevačicu što pre da odvede pred oltar.

Već je zove ženom

Miki će blagoslov tražiti od Suzaninog i dalje zakonitog supruga Vlade Perovića kako bi mirne glave uplovio u brak sa pop zvezdom devedesetih, u koju je već dugo zaljubljen.

- Dok je bio napolju, Đuričić je čuo šta se priča o njegovoj vezi sa udatom ženom, a naročito ga je zabolelo što svi pljuju Suzanu nakon što su procurela dva snimka njihovog seksa. Iako se još uvek nije oporavio od saobraćajke, ušao je u rijaliti da spere ljagu sa Suzaninog imena. Želi da svi vide da nije hteo samo da spava sa njom, već da je istinski voli i da ima ozbiljne namere - kaže izvor blizak pčelaru iz Kupinova i nastavlja:
- Planira uskoro da je zaprosi, a pre toga će tražiti da mu produkcija omogući video-poziv sa Vladom Perovićem kako bi porazgovarali o svemu oči u oči. Miki ne beži od odgovornosti, na sve je spreman samo da bude sa ženom koju voli duže od jedne decenije.

(VIDEO 18+) MIKI PRIBIO SUZANU OTPOZADI! Tvrdila je da nisu imali seks u Zadruzi, a onda je produkcija pustila ceo snimak


I sam Miki je, čim je kročio u "Zadrugu", svima stavio do znanja da se vratio isključivo zbog Suzane.
- Vratio sam se ovde zbog moje žene, a ne zbog pobede. Finale nije blizu, ne brinite se, neću ja vas da drndam - obratio se pčelar ukućanima u rijalitiju, a potom se okrenuo prema Perovićki, koja nije mogla da prestane da plače otkako ga je ugledala u u Šimanovcima.
- Kada sam video koliko ti nedostajem, da me dozivaš, morao sam da dođem. Nikada nisam gajio jače emocije prema nekoj ženi kao prema tebi. Ovo što se desilo nama je prava ljubav. I nemoj da se sekiraš što nas prozivaju zbog seksa koji smo imali. Pa u čemu je problem? Dvoje ljudi se vole i naravno da će imati seks, to je normalno - rekao je Miki Suzani kako bi je utešio.

Muž malo nervozan

Pozvali smo Vladu Perovića kako bismo mu tražili komentar na celu ovu priču, ali on nije želeo ni da sasluša naše pitanje do kraja.
- Kako vas nije sramota da me zovete, ne zanima me ništa što imate da me pitate - viknuo je Suzanin suprug i zalupio nam slušalicu.

NIJE SVEZALA PI*KU! Sin Suzane Perović podržao seks sa Mikijem i otkrio istinu o njenom braku!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boro

pre 4 godine

E moj Miki,bolje bi bilo da trazis blagoslov od doticnog gospodina za ruku lepe lukic ona ti lepse izgleda i bolje od Suzane.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija