• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2019

18:09

(VIDEO) SLOBA JE REKAO DA SI U SEKSU KAO MRTVA KOBILA, VIŠE NISI ELITNA, SAD SI JEFTINA! Nikad žešća svađa Ane i Aleksandre!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA JE REKAO DA SI U SEKSU KAO MRTVA KOBILA, VIŠE NISI ELITNA, SAD SI JEFTINA! Nikad žešća svađa Ane i Aleksandre!

Podeli vest

Ovonedeljni potrčci, Aleksandra Subotić i Ana Korać, opet su imale sukob pored bazena

Koraćeva je prozivala Subotićevu da je debela i da ima veliku glavu, a Aleksandra joj je uzvratila žestoko:

- Elitna prostitutko! Više nisi ni elitna, sada si jeftina. Ne skidaj naočare, pašće ti cena - dobacila je Aleksandra.

- Ti si debeli Hulk, moraš u štalu - dodala je Ana, a David ju je podržavao u prozivkama. 

- David hoće da se prska, ali ja neću da se prskam sa tobom. Hoćeš da se prskamo kao u stara dobra vremena - uzvratila je provokacijama Subotićeva.

- Za tebe je Sloba rekao da si u krevetu kao mrtva kobila. Ja ne znam za šta tebe ljudi plaćaju?! Niti si lepa, imaš te veštačke s*se i d*pe - dobacila je Aleksandra, a Koraćeva je okrenula svoju zadnjicu i uzvratila joj:

- Gledaj mi u dupe - rekla je Ana. Čabarkapa u vezi sa UČESNICOM rijalitija?! Subotićki neće biti dobro kada čuje ko je u pitanju!

- Bolje da ti gledam u dupe nego u facu, verovatno je navikla da je tako mušterije gledaju, kesa na glavu i otpozadi - uzvratila joj je Aleksandra.

- Tebe je David ostavio zato što si kao Hulk. Hajde, debela, malo u šetnju - nastavila je Koraćeva, a Aleksandra je prošetala pored Ane i Davida ne stideći se svog tela. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija