• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

18.06.2019

10:36

MIKI OČAJAN, TRAŽI POMOĆ OD BIVŠE DEVOJKE: Anđela, vrati verenički prsten od 2.000 evra!

Rijaliti

MIKI OČAJAN, TRAŽI POMOĆ OD BIVŠE DEVOJKE: Anđela, vrati verenički prsten od 2.000 evra!

Podeli vest

Miroslav Miki Đuričić zatražio je od bivše devojke Anđele Lakićević da mu vrati verenički prsten vredan 2.000 evra jer nema od čega da živi, saznaje Kurir

Narednih godinu dana pčelar iz Kupinova provešće u kućnom pritvoru uz obavezan nadzor elektronskom nanogicom, jer je u rijalitiju pretukao Nadeždu Biljić i divljački ošamario Suzanu Perović.

Tužilaštvo mu je zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u "Zadrugu", pa će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu. U Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao i bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad je prinuđen da se snalazi kako zna i ume.

- Miki je prošle nedelje zvao svog prijatelja i tražio mu novac na zajam. Potreban mu je da plati advokata i druge troškove suđenja, nije imao prebijene pare. Takođe, zamolio ga je da stupi u kontakt s Anđelom Lakićević, s kojom je bio u vezi pre nekoliko godina tokom učešća u "Parovima", i da od nje traži da vrati verenički prsten koji joj je poklonio. Mikijevom drugu je bilo neprijatno da to uradi, ali ga je ipak poslušao i pozvao voditeljku televizije Hepi - priča izvor.

Foto: printscreen

Sudeći prema Anđelinom odgovoru, Đuričiću je bolje da se ne nada da će prsten ikada dobiti nazad.

- Ona je bila šokirana kada je čula šta Miki od nje traži. Prvo se pravila da ne zna o čemu je reč, a onda je Mikijevom drugu rekla da mu poruči da je prsten njen i da su milioni ljudi videli kada joj ga je poklonio. Tvrdila je da taj skupoceni nakit čuva za uspomenu i da nema nameru da ga vrati bivšem vereniku, s kojim nije u kontaktu već nekoliko godina - tvrdi naš sagovornik.
Nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Lakićevićevom.

Pre nego što je izbačen iz "Zadruge", Miki je svojim cimerima u rijalitiju ispričao zbog čega je pukla njegova ljubav s Anđelom Lakićević.

- Druže, ja što sam imao tu devojku, mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, svi su bili protiv. U stvari, bila je jedna drugarica i još jedna snajka što me je gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta svi su vikali: "Šta ćeš sa njim? Seljačina." Mama htela da je otera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama je rekla: "Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njim!" Posle rijalitija smo bili četiri-pet meseci u vezi, ali je stalno bio pritisak. Govorila je: "Nemoj tu da se parkiraš, videće mama!" "Što se kriješ", pitao sam se - rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
don kihot

pre 4 godine

Bože mili, na svemu ti hvala, kakvih ima na svetu budala! U Mikija povelika glava, al je prazna pa ga za*ebava! Krupna glava, pozamašno telo, treba radit`da imaš za jelo! Taman jedna bruka kad se slegne, tad od rada trutina pobegne! Sedi kući i stripove čita, kad dosadi, ustane i skita! Malo kocka, juri treš devojke, za njeg` novci, to su samo brojke! Baš je "čudna" Anđelina strana što ne htede takvoga balvana! Nanogica, to je "lepa" slika, još brnjica, eto dobrog bika! A rogovi već su poveliki, sad Rudonja-nekad beše Miki!

Nesa

pre 4 godine

Polu svet. Nemogu vise ni da citam ova sranja, mada sam poznat po tome sto sve redom citam, bez obzira na stepen gadjenja.

Rade

pre 4 godine

Koji bednik, traži poklon nazad. Kako će sada taj vaš veliki i naj poznatiji pčelar, raditi oko pčela kada je u pritvori. Nemojte samo reći da ima radnike, koji mu to rade, kada nema ni za hleba. Veliki i naj poznatiji pčelar Srbije,, ha ha ha ha ha ha . Ne vređajte više prave pčelare ! ! ! ! ! ! ! ! !

rada tomasevic

pre 4 godine

obesi se dosadan si smaras za trojicu.

Gagi

pre 4 godine

Ja ne znam kojoj je zeni ova budala interesantna?

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija