• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

20.06.2019

13:15

MILJANA HOĆE DA SE POMIRI SA IVANOM! Otkrila je šta sanja svake noći i zašto je DONELA OVAKVU ODLUKU

Rijaliti

MILJANA HOĆE DA SE POMIRI SA IVANOM! Otkrila je šta sanja svake noći i zašto je DONELA OVAKVU ODLUKU

Podeli vest

Miljana Kulić zajedno sa Ivanom Marinkovćem, bivšim mužem pevačice Goce Tržan boravila je u rijalitiju u kom je ostala u drugom stanju, a po izlasku iz kog je rodila i sina kom je dala ime Željko

Sa bivšim partnerom Miljana se nekoliko puta svađala i mirila, za njega je govorila mnoge pogrdne reči, ali u najnovijem javljanju uživo na Instgramu svojim pratiocima je otkrila da ga sanja svake noći te kakvi su joj planovi u vezi sa njim.

- Svaku noć sanjam Ivana! Sanjala sam kako je došao u Niš da vidi mene i Željka. Pojavio se na bazenu na kom sam bila sa mamom i tatom. Rekla sam mu: "Vodim te kući, tamo nam je dete!". On je, međutim, usput svraćao u svaki drakstor da popije rakiju, pa smo se posvađali. Napala sam ga što je pijan i što je uništio jetru. Probudila sam se sva u znoju, a kada sam ponovo zaspala nastavila sam da ga sanjam - ispričala je Miljana u uživo uključenju na društvenoj mreži "Instagram".

Foto: Informer HIT

- Ako me Ivan pozove kada izađe iz "Parova", naći ću se sa njim da porazgovaramo - otkrila je Miljana.

Miljana je do sad mnogo puta rekla da ne želi da vidi Ivana, ali je sada donela drugačiju odluku.

- Dozvoliću mu da viđa Željka. Volela bih da mu pomognem da prestane da pije i da sredi svoj život. Znam da sam govorila da je klošar, ali ja sam to izgovarala u besu. Ne mislim tako. Da je klošar, ne bih bila sa njim u vezi. Ne gledam "Parove" jer ga tamo stalno napadaju. Mnogo sam tužna što ga maltretiraju. Teško mi je kada mislim na njega, odmah se uznemirim - ispričala je Miljana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svedjo

pre 4 godine

...zato sto kupuje stan blizu Goce pa se sluzi trikovima ne bi li upropastila necije zivote. Vidjaju je da izlazi iz Kazina u ranim jutarnjim casovima kada normalan svet odlazi na posao... pazite se ljudi zlo kad prohoda samo dlaku menja, a cud... Sprecite ovo pod hitno !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija