• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

22.06.2019

22:11

TUGA! PREMINUO OTAC VLADIMIRA TOMOVIĆA! Bivši zadrugar se emotivnom porukom oprostio na instagramu!

Rijaliti

TUGA! PREMINUO OTAC VLADIMIRA TOMOVIĆA! Bivši zadrugar se emotivnom porukom oprostio na instagramu!

Podeli vest

Otac Vladimira Tomovića, bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga", preminuo je danas

Tomović je ovu tužnu informaciju podelio na svom Instagram profilu, gde je sve svoje pratioce obavestio o vremenu sahrane.

- Mnogo puta si me u šali pitao: "Ko je kome otac, Vladimire? Ti meni ili ja tebi? S ponosom ti sada kažem da si ti meni otac i da dok sam živ neću moći da nadoknadim gubitak tvojim odlaskom. Voli te tvoj sin, počitvaj u miru - emotive su reči kojim se Tomović oprostio od svog voljenog oca.

Foto: printscreen instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

110 kg žive vage ?

Објава коју дели Владимир Томовић (@vladelije) дана 15. Мај 2019. у 12:33 PDT

Tomovićev otac je bio teško bolestan, a poslednih nekoliko meseci boravio je u bolnici, ali na žalost nije izdržao i pobedio u ovoj životnoj borbi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija