• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

26.06.2019

12:03

(VIDEO) ZADRUGARI DOBILI VAŽNO SAOPŠTENJE! Evo kada će se održati VELIKO FINALE ZADRUGE!

Rijaliti

(VIDEO) ZADRUGARI DOBILI VAŽNO SAOPŠTENJE! Evo kada će se održati VELIKO FINALE ZADRUGE!

Podeli vest

Ovog jutra Veliki šef je iznenadio zadrugare pošto im je poslao pismo kojim su mnogi od njih kažnjeni, a onda je usledilo nešto što nisu očekivali

Stiglo je pismo sledećeg sadržaja.

Dragi zadrugari,

​Molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono sto ćete čuti u nastavku ovog pisma je sasvim sigurno jedna od najvažnijih informacija koje ste dobili od kad ste se uselili u Zadrugu. Zbog činjenice da smo svi zajedno oborili sve rekorde gledanosti, ovaj serijal ZADRUGE još uvek traje. Zbog nezapamćenog interesovanja i na zahtev gledalaca koji danonoćno prate dešavanja u vašem gradu odlučili smo da ZADRUGA 2 traje tačno deset meseci. ​Sada je vreme da zvanično objavimo kada će se i poslednji Zadrugar iseliti iz vašeg grada.

​VELIKO FINALE ZADRUGE ODRŽAĆE SE 6.JULA!!! ​

Dakle, 6. jul je datum kada ćemo konačno svi zajedno saznati ko je pobednik drugog serijala ZADRUGE! Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija