• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandra Spasojević

29.06.2019

23:36

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! MIKI ĐURIČIĆ SE ZAPOSLIO U RESTORANU U SUSEDNOM SELU! Pčelar iz Kupinova dobio posao! Radiće kao kuvar za 40.000 dinara!

Rijaliti

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! MIKI ĐURIČIĆ SE ZAPOSLIO U RESTORANU U SUSEDNOM SELU! Pčelar iz Kupinova dobio posao! Radiće kao kuvar za 40.000 dinara!

Podeli vest

Miroslav Đuričić, koji godinu dana mora da nosi nanogicu, dane će provoditi u kuhinji etno-restorana u Bojčinskoj šumi. Već je podneo molbu za zaposlenje, čeka se odluka suda

Miki Đuričić, koji služi jednogodišnju kaznu kućnog zatvora u Kupinovu, počeće da radi kao kuvar u etno-restoranu "Bojčinska koleba" nadomak Surčina.

Pčelar iz Kupinova, koji trenutno ima pravo da sat vremena dnevno provede van kuće, pronašao je način da slobodu proširi na puno radno vreme.

Pomoć u nevolji

Izbačeni takmičar "Zadruge" dogovorio se sa vlasnikom ovog restorana Jovanom Milivojevićem da počne da radi kod njega čim mu sud odobri molbu za zaposlenje. U tom slučaju bi porodični dom napuštao na osam sati radnim danima, plus onoliko vremena koliko mu treba od kuće do posla i nazad.

Kuvar: Bio bih Mikijev šegrt

Marinko Aleksić, koji radi kao kuvar u restoranu "Šanac" u Kupinovu, kaže da bi rado bio Mikijev pomoćnik.

- Čuo sam da traži posao i da će najverovatnije početi da radi kod Joce u Bojčinskoj šumi. Miki je sjajan kuvar, voleo bih da mu budem pomoćnik! Video sam ga pre neko veče na terasi kod komšije Pere. Baš ću ovih dana ići da ga posetim. Prema meni je uvek bio dobar, ali nije smeo da udari dve žene u "Zadruzi" - kaže Aleksić.

- Miki će da radi kao kuvar, jer je u tome odličan. Pošto se ovde bavimo i uzgojem lipicanera, a imamo i 250 mangulica, mogao bi i da čuva svinje i da se angažuje u konjičkom klubu. Ovde je prosek plata 40.000 dinara, ali ako se dobro pokaže, imaće od pet do 20 odsto stimulacije - priča Milivojević za Informer, a zatim dodaje:

- Ma može i ništa da ne radi, on je naš!

Vlasnik restorana ističe da želi da pomogne prijatelju u nevolji:

- Mikija poznajem odmalena. Ja sam iz Progara, to je selo pored Kupinova. Miki je dobar momak, moramo da mu pomognemo da pregura ovu tešku situaciju. E sad, da li će platu da potroši na kocku ili da uloži u nešto, to je njegova stvar.

Komšije ga ne vole

Ekipa Informera posetila je Kupinovo, kako bismo saznali na koji način nasilnik koji je prebio Suzanu Perović i Nadeždu Biljić provodi svoj sat na slobodi, tokom kojeg može da ide gde god poželi. Od meštana smo saznali da ga viđaju kako na štakama i sa nanogicom šeta po selu, a najčešće zaglavi u lokalnom kafiću na slot-aparatima.

Ljut na Suzanu

Đuričić je ljut na Suzanu Perović, koja je najavila da će ga tužiti jer joj je odvalio šamarčinu!

- Razočaran je u nju, pošto veruje da ga nikad nije volela. Misli da je s njim bila samo zato da bi lakše pregurala rijaliti. Rekao mi je da se kaje zbog toga što je udario Suzanu i pretukao Nadeždu Biljić, ali da više ne želi da razmišlja ni o njima, ni o "Zadruzi" - otkriva pčelarev prijatelj.

- Izađe on tu malo do kafića u ulici, koji ima aparate. Nije prestao da se kocka. To mu je strast, ne vredi. Uglavnom je kod kuće sa ćaletom. Doduše, Mirko po ceo dan cirka na obližnjoj klupici. Valjda im je muka što su stalno zajedno - rekao je jedan Đuričićev komšija, koji je insistirao da ostane anoniman i dodao:

- Čuo sam da traži posao. I ja imam restoran, ali ga nikad ne bih zaposlio. Dobrodošao je da jede i pije, ali posao mu ne dam! Ne mogu da zaboravim da je pretukao dve žene! To je bruka! A i, vala, celog života je bio neodgovoran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dare

pre 4 godine

Mi smo parodija od drzave i sudsrva. Kaznjen nanogicom a moze da ozlazi svaki dan na posao..? Pa ja zivim takav isti zivot zadnjih 20 godina.

Miomir Marić

pre 4 godine

Dokle ćete tom buzdovanu da pridajete značaj i pišete o njemu .Pišite o Milošu Gruboru studentu 4. godine elektrotrhničkog fakulteta koji je osvojio zlatnu medalju na olimpijadi iz mikroelektronike.Pišite o onima na koji su svima primer i na koje treba da se ugledamo a ne da pišete o raznim starletama ,starletanima i buzdovanima. Hvala !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija