• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2019

03:26 >> 23:27

(FOTO/VIDEO) LUNA JE POBEDNICA ZADRUGE 2! Kući odlazi bez dečka sa neverovatnih 50.000 evra!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) LUNA JE POBEDNICA ZADRUGE 2! Kući odlazi bez dečka sa neverovatnih 50.000 evra!

Podeli vest

Publika je odlučila da je Luna Đogani pobednik druge sezone rijalti programa "Zadruga"

Foto: printscreen

04:55 -  Kada je proglašen pobednik u studiju nastalo radovanje, Luni odmah čestitali bivši cimeri iz Bele kuće i njeni članovi porodice. Voditeljka Dušica Jakovljević uručila je ček sa neverovatnih 50.000 evra. Marko Miljković, blogerkin bivši dečko sa kojim se svađala i ranije večeras, osvojio je "Škoda" automobil. Neposredno pred proglašenje na pitanje da li će se pomiriti Luna je rekla da ne zna, dok je Marko izjavio da bi ispao smrad ukoliko bi to uradio. Luna je imala ukupno 30 odsto glasova više od Marka.

Foto: printscreen

-Želim ovim putem da se zahvalim svima koji su ove dve godine bili uz mene i kada sam grešila. Vi ste ljubav za mene. Nemam reči koje bih rekla. Mislim da sam najsrećnija devojka na svetu. Hvala ljudima koji su me doveli dovde - rekla je Luna nakon pobede.

04:21 - U Zadrugu ušli trubači! Superfinalisti "Zadruge 2" Luna Đogani i Marko Miljković se uputili ka studiju, gde će biti proglašeno ko je od njih dvoje pobednik. 

Foto: pink.rs

04:04 - Luna Đogani prišla Marku Miljkoviću sa kojim se našla u trci za glavnu nagradu. Blogerka je svom bivšem dečku tada poručila: "Hvala što si me prodao". Tokom ovog razgovora blogerka je zaplakala i rekla Marku da se odvratno oseća zbog njega, Miljković joj se sve vreme izvinjavao.

- Bitno je to da si me prodao i da si mi već danas našao zamenu. Kad bih birala, birala bih tebe, moje emocije ne mogu da ugasim tek tako, a ti ćeš i dalje da držiš taj stav. Za slomljeno srce nije dovoljno izvini. Kakav crni Sloba? Boli me što sam opet ostavljena - rekla je Luna Marku.

Foto: pink.rs

04:02 - Stanija Dobrojević stigla u studio gde su je dočekali mama Slavica i drugarica i PR Tamara.

03:45 - Kada je rečeno da Stanija napušta "Zadrugu 2", Luna Đogani zagrlila Dobrojevićevu sa kojom se ranije tokom ove noći žestoko posvađala. "Izvini, ti nisi ništa kriva" - rekla je Luna tada Staniji.

03:43 - Napravljen je deseti presek! Ovoga puta objavljeno je ko je izbačen iz "Zadruge 2" tako što je iz helikoptera bačena boca sa tom porukom u jezero, a ronioci su tu poruku doneli voditelju Ognjenu Amidžiću. Publika je odlučila da takmičenje napusti Stanija Dobrojević, a u finalnom duelu našli su se Luna Đogani i Marko Miljković koji su samo dan pre superfinala raskinuli svoju vezu.

03:30 - Aleksandra Subotić izašla iz svoje ""škode" i ušla u studio gde se pozdravila sa majkom Ljubom Pantović i podrškom. Subotićeva u studiju rekla da je prezadovoljna svojim plasmanom i da joj je veoma drago što su pre nje ispali Ana Korać i bivši verenik David Dragojević. Aleksandra je istakla i da je zahvaljujući "Zadruzi" izgladila loše odnose sa majkom.

03.25 - Aleksandra Subotić osvojila je četvrto mesto! 

Foto: pink.rs

- Srećna sam. Život mi se promenio iz korena. Imam tremu, drhtim. Po mom mišljenu Marko je smeće i ne treba da bude među tri najbolja. Najdraže mi je što sam isprtila Davida i Anu - sa osmehom na licu rekla je Aleksandra.

03.08 - Peto mesto osvojila je Maja Marinković!

Foto: printscreen

- Ja sam presrećna. Hvala svim ljudima koji su glasali. Zaista sam presrećna. Afera šerpa je doprinela da dođemdo kraja. Automobil pripada meni, ali moći će i tata da vozi - rekla je ona.

02.33 - Novi presek, šesto mesto ovojila je Nadežda Biljić!

- Nisam očekivala da ću da uđem u superfinale, a kamoli da ću da osvojim automobil. Hvala Bogu, sve momke sam ispratila iz Zadruge. Kada izađem odavde, planiram da dam sebi oduška i odmah krenem da radim - rekla je Nadežda.

02.09 - Lepi Mića ispao, osvojio automobil!

- Nikada nisam pričao o nagradi, samo o istini. Mislim da treba da pobedi Aleksandra Subotič koja je ponižena ovde, toliko - rekao je Mića po izlasku.

- Ovo je poklon mojoj supruzi, ide direktno njoj. Inače, svađa je počela tako što sam ja rekao Luni šta se dešava sa Miljkovićem, a ona je naivna. Stanija je doktor za te priče. Mislim da, ako ima pravde u životu, treba da pobedi neko ko je ponižen, izdat, a to je Aleksandra Subotić. Kada se ona vratila u rijaliti, on nije našao za shodno da popriča s njom - rekao je Mića kada je izašao. 

01.25 - Žestoka svađa i u finalu!

Luna Đogani prišla je Staniji Dobrojević kako bi raspravila neke stvari koje su se dogodile u toku današnjeg dana te je tako nastala žrestoka svđa.

- Razočarala si me kao osobu. Danas ceo dan namerno flertuješ sa mojim dečkom samo da bi meni napakostila. Ljubomorna si. Nećete uspeti da me uništite - vikala je Luna.

Stanija je smo u neverici gledala u Lunu i kratko prokomentarisala.

Ti si bolesna.

U isto vreme u studiju su se posvađale Lunina majka i Stanijina drugarica. Pogledajte kako je to izgledalo:

01.10 - Nakon novog preseka glasanja, Zadrugu je napustio Aleksa Savić!

Foto: Printscreen

On je konačno video svoju devojku Minu od koje se nije odvajao, a kako je rekla ona veruje samo njemu.

00.40 -  Porodica zadrugara koji su ostali u rijalitiju uputila se ka Rajskom ostrvu, kako bi bili uz svoje najbliže

Foto: Printscreen

Kada je Luna Đogani videla svoju majku Anabelu Atijas, počela je da grca u suzama, a ona joj je odmah rekla da više ne želi da gleda njene suze.

00.35 - Suzana prvi put videla snimak kada joj Miki uadara šamar!

- Dobro sam, dobro sam!

00:23 - Suzana: Želim samo da idem svojoj porodici!

Suzana je ispala, a onda je dala kratak intervju!

Foto: Printscreen

- Ja samo želim da zagrlim svoju porodicu. Zlata je optimista. Ne želim da gledam snimak na kom me Miki udario, ali ni seks sa njim - kratko je rekla Suzana.

00.02 - Gong je označio novi presek glasanja, Zadrugu je napustila Suzana Perović

23:24 - Ana Korać: Ja sam već pobedila, David je ljubav mog života, želim bebu!

Nakon što je ispala u superfinalu "Zadruge", desetoplasirana Ana Korać šokirala je prisutne u studiju izjavom da želi bebu sa Davidom, koji je ljubav njenog života!

Foto: printscreen

23:14 - Zadrugu je napustila Ana Korać!

Deseto mesto u ovogodišnjoj sezoni osvojila je Ana, dok Marko i Nadežda nastavljaju borbu! U Beloj kući ostalo je još devet takmičara.

23.05 - Sloba Radanović ušao u Zadrugu, Luna se izgubila!

Pevač Sloba Radanović ušao je u Zadrugu kako bi otpevao svoju pesmu,a njegova bivša devojka Luna Đogani se totalno pogubila kada ga je videla, ali joj osmeh nije silazio sa lica! 

22.53 - Anabela o Luninom učešću u ovoj sezoni!

- Očekivala sam da će Luna da bude mnogo pametnija ove sezone kada je reč o ljubavi - rekla je pevačica, a u nastavku pogledajte o čemu je još razgovarala sa novinarima:

22.41 - Evo kako je reagovala Brendonova majka!

Foto: Printscreen

On je uspeo sve da isprovocira i svaka mu čast što je došao ovde gde jeste. Nisam zadovoljna. Mislila sam da će biti četvrto ili peto mesto, ja sam realna - rekla je Brendonova majka.

22.40 - Brendon je izneo svoje utiske o učešću u rijaliti programu.

- Mene rijaliti učesnici kada se završi šou, ništa ne interesuje. Sleteo sam na planetu zemlju posle 10 meseci. Ja sam na korak da odem odavde i počnem svoj purpurni, egzotični život u Novom Beogradu - izjavio je Radonić.

Foto: Printscreen

22.30 - Napravljen je drugi presek glasanja! Zadrugu je napustio Brendon!

- Ovo je definitvno sletanje na planetu Zemlju iz Imaginarijuma. Ostali takmičari nisu bolji od mene. Mesto nije bitno. Ja kad sam gladan ja jedem, kad sam sit, onda sam okej - rekao je Brendon. 

22.23 - Slobi Luna favorit! 

Luna je zaslužila pobedu, nisam gledao Zadrugu, došao sam ovde da otpevam pesmu - rekao je Sloba.

Foto: printscreen RTV Pink

Nakon toga, Anabela mu se zahvalila na lepim rečima.

- Drago mi je da je Sloba tako rekao, Luna jeste zaslužila pobedu.

21.57 - David je stigao u studio! 

- Smatram da je moja najveća greška što nisam raskinuo sa Aleksandrom ranije. Ana je moja devojka i čekam je ovde u studiju. Želim joj da dogura što dalje! 

Foto: printscreen

21.50 - Prvi takmičar koji je napustio superfinale je David Dragojević! 

Foto: Printscreen

21.45 - U studiju se čuo gong! Stigao je prvi presek glasova!

Prvi superfinalista će uskoro napustiti Zadrugu! Ognjen Amidžić će saopštiti ime onog takmičara koji je dobio najmanji broj glasova do sada! 

21.39 - Spektakularan vatromet za zvanično otvaranje SUPERFINALA! 

Foto: printscreen

21.30 - Luna na ivici suza!

Najtužnija u finalnoj noći je Luna Đogani koja se i ove sezone razočarala u ljubav. 

Foto: Printscreen

21.23 - Počeo defile zadrugara koji su učestvovali u prvoj i drugoj sezoni "Zadruge". Bivši ukućani držali su table sa svojim imenima, a u jednom momentu su pozdravili sve superfinaliste koji su ih gledali sa Rajskog ostrva.

Foto: Printscreen

21.19 - Luna Đogani se najviše opustila! 

Luna Đogani zaboravila je na kamere u superfinalu, pa je pokazala gole grudi prilikom oblačenja svečane haljine. Više o tome pročitaje na sledećem linku: 

(EKSKLUZIVNI VIDEO) VRELOOOO! GOLE SISE LUNE ĐOGANI! Zadrugarka kao od majke rođena!

 

21:12 - U Zadrugu ušli animatori, koji su oduševili zadrugare. Ukućani pažljivo pratili svaki njihov pokret.

Foto: printscreen

21.10 - Voditeljka TV Pink saopštila je važnu vest!

- Samo jedna informacija. Žurka nakon završetka Zadruge koja je trebalo da se održi sutra, pomerena je za ponedeljak zbog najavljenih vremenskih nepogoda. 

21.00 - Veliko superfinale Zadruge 2 je upravo počelo! Večeras saznajemo pobednika druge sezone najgledanijeg rijalitija!

- Uskoro ćemo znati ko večeras prvi napušta Zadrugu - najavila je voditeljka Dušica Jakovljević.

U studio je došla porodica takmičara, koja im pruža podršku.

Foto: printscreen

Foto: Informer/Ilustracija

Posle punih deset meseci borbe, smeha, suza, druženja, raskida i pomirenja došlo vreme da se izabere pobednik "Zadruge 2". Spektakularno suprfinale najgledanijeg rijalitija na našim prostorima zakazano je za večeras u 21 čas, a ko će odneti pobedu zavisi samo od vaših glasova. Dvanaestoro supefinalista odmeriće snage večeras, a samo jedan će poneti titulu pobednika ''Zadruge 2''.

Luna Đogani, Ana Korać, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Suzana Perović, Branislav Radonić Brendon, David Dragojević, Nadežda Biljić, Aleksa Savić, Lepi Mića i Maja Marinković večeras se bore za laskavu titulu pobednika druge sezone rijalitija ''Zadruga''.

Pripreme za superfinale privode se kraju, a došlo je vreme da se proglasi pobednik druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''.

Veče nakon završetka rijalitija i proglašenja pobednika ''Zadruge 2'' očekuje vas neviđena žurka koja će biti održana na luksuznom imanju, a prenos ovog spektakla pratićete uživo na televiziji Pink. Na žurki povodom završetka "Zadruge 2" koja je zakazana za nedelju 7. jul, očekuje nas mnogo iznenađenja. Za provod i sjajnu atmosferu biće zadužena trenutno najveća regionalna zvezda, Maja Berović, ali ni to nije sve.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vakis

pre 4 godine

Eee Srbijo,cime se ti zaglupljujes.... Osecas li ikakav stid,gradjanine? Deca ti umiru ? Imas manje od 200€ platu! Jedes bidjavu hranu,jeftiniju od psece. Uvode ti dualno,citaj nistavno obrazovanje,pelcaju te otrovima,zrace 5G zracima.....a ti gledas Pink i glasas za osobe bez ikakvog obraza i smisla u zivotu.

Vitez Kojo

pre 4 godine

Jadna li je ovo drzava kad su nam glavne zvezde i predmet interesovanja prostitutke i sponzoruse ..a drzava se bukvalno raspada pred ocima svih nas i moralno i materijalno.NASI DANI.

Mara

pre 4 godine

Koja je to inteligencija matori ljudi se oduseve animatorom sa balonima za decu do 3 godine a i njima vecinom bude dosadno vec i prevazidjeno. Kakav je to skup poludebilnih primata jer mnogo primata ima pametnijih od svih njih zajedno. Onaj Sami majmun pokojni moguce da je plodio majke ovih degenerika sve do jednog. Pritom su retardi tu bili majke ovih kreatura a ne jadni Sami! Procitajte im ovo kad budu za stolom svi skupa kao deo otvorenog pisma koje je napisao svojevremeno Brendon ili tako nesto ako ima neki sa tim imenom1

Ljubo

pre 4 godine

E moj urednice ,kada je tebi Zadruga udarna vest ,...kada prevalis preko usta bilo sta u vezi srpstva ,kada pricas na velika usta o KiM ,zapitam se ko smo mi i sta smo .?!

miroslav moric

pre 4 godine

rendanje ribice dobitna kombinacija za skode i pobednika.

branko1

pre 4 godine

Fuj !!!!!! Pozdravio te Željko ili neko od istih takvih ološa,kao I ti,koji ti je namestio sve ovo FUJ OLOŠI

Srba

pre 4 godine

Krucijalna vest, tačno u vremenu kad se šta dešavalo, nacija ne bi znala šta će da nije bilo ove vesti. Da li?

Rade

pre 4 godine

Dooooobrooooo, unovčila svoju šošojku. Šta je to toliko dobro uradila, osim što je stalno govorila o seksu, stalno plakala i stalno se je*ala. Da li je to neka velika umetnost ili vrlina. Za te radnje netreba neka velika škola ili fakultet, to je nasledila ! ! ! ! ! !

Lazni Bot

pre 4 godine

Vucic sprema primjem ove i cele ekipe sa Zeljkom Mitrovicem da im cestita na sludjivanju i zaglupljivanju naroda.

samo ja

pre 4 godine

Grozno...omladina nema šta da radi iako je školovana,a ovi nepismenni dobijaju silan novac..ima li ovde još normalnih? Ovo je stašno da strašnije ne može biti...nemam normalnih reči,pa bolje ne pišem ništa.....

gordana tarana

pre 4 godine

rendaj ribicu na nacionalnoj tv uzivo pred kamerama i zaradi 50.000 eura plus skode itd.srecno buduce rendacice ali upamtite nece se svakoj posreciti.

Mark

pre 4 godine

Decko želi susret sa njom ali ga ona izbegava.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija