• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tv pink

07.07.2019

23:17

(VIDEO) PLAKALA SAM OD SREĆE! NISAM VEROVALA DA SAM U SVOM STANU KOJI SAM KRVAVO ZARADILA! Luna otkrila kako je reagovala kad je saznala da je postala vlasnica nekretnine!

Rijaliti

(VIDEO) PLAKALA SAM OD SREĆE! NISAM VEROVALA DA SAM U SVOM STANU KOJI SAM KRVAVO ZARADILA! Luna otkrila kako je reagovala kad je saznala da je postala vlasnica nekretnine!

Podeli vest

Sinoć je završena druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a titulu pobednika odnela je Luna Đogani, koja je kući otišla bogatija za 50.000 evra. Dan nakon pobede, večeras je u studiju Pinka mlada blogerka tokom intervjua govorila o svim stvarima koje su joj se dogodile proteklih deset meseci

- Kako izgledam, tako se i osećam. Fantastično. Još sam malo izgubljena, kao pače u šumi, ali mi definitvno mnogo ovo prija. Vratilo mi je samopuzdanje i sigurnost. Napokon sam kod svoje kuće, sa svojom porodicom - rekla je Luna.

(VIDEO) ZAVIRITE U LUKSUZNI STAN POBEDNICE "ZADRUGE 2"! Anabela kupila nekretninu Luni!

- Na samom početku gostovanja rekla da se oseća fantastično nakon pobede u "Zadruzi 2", a zatim je otkrila da ju je majka Anabela Atijas nakon finala odvela u stan i uručila joj ključeve nekretnine koja je sada u njenom vlasništvu.Nikad lepše! Sigurno ću to jutro pamtiti mnogo dugo. Prva situacija koja mi se desila, jeste da me je mama odvezla do jednog naselja i rekla mi da mi je iznajmila jedan stan, u kom ću biti dok ne nađemo stan koji ću kupiti. Stan je bio opremljen kao da sam ga ja sređivala. Svi detalji, nameštaj, ja sam bila u šoku. Ulazim i ne mogu da verujem o čemu se radi. Bila sam u šoku. Ona mi je uručila ključeve i rekla: "Ovo je tvoj stan". Počela sam da plačem od sreće. Nisam mogla da verujem da sam u svom stanu koji sam krvavo zaradila. Ništa to ne bi bilo tako savršeno da nije bilo moje mame i mog očuha Andreja. Ja sam bila oduševljena, sve je savršeno - otkrila je Luna nove detalje o svom stanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 4 godine

Pola nagrade da da Marku. On je doveo do pobede. Pirova pobeda. Marko moralni pobednik.

pc

pre 4 godine

Eto, pa onda opbjasni deci da kurve ne prolaze bolje od školovane i pametne dece.

Penzioner

pre 4 godine

Posle se cudimo kada niko ne zeli da radi za platu! Od postenog rada zivis kao pas, a polusvet se bahati i bogati na nemoralu i hohstapleraju! A kad treba spasavati drzavu, ne uzima se od nemoralnih bogatasa, nego od penzionera!!!

Grada

pre 4 godine

Recimo da su posteno zaradjene pare do zadnjeg evra. Posto su zaradjene koliko je porez naplacen na 170,000 evra.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija