• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

16.07.2019

23:00

ŠOKANTNO! DRAGANA MITAR STRAHUJE: Čekam da me muž ubije, preti da će mi pucati u glavu pred sinom!

Rijaliti

ŠOKANTNO! DRAGANA MITAR STRAHUJE: Čekam da me muž ubije, preti da će mi pucati u glavu pred sinom!

Podeli vest

Dragana Mitar kaže da strahuje za bezbednost od kada je supruga Sinišu Dragutinovića prijavila policiji za nasilje u porodici

Dragana Mitar tvrdi da živi u strahu da će muž Siniša Dragutinović da je ubije! Bivša učesnica "Zadruge 2" prijavila je nedavno svog, još uvek zakonitog, supruga policiji za porodično nasilje i tada je počeo njen pakao.

Od ljubavi do mržnje


Mislim da je on mene od prevelike ljubavi idealizovao, pa se sada sve to pretvorilo u mržnju
Dragana Mitar

 

Svađa preko poruka

- Ne znam šta se s njim dešava. Ima dve godine kako je agresivan prema meni. Zato sam i ušla u "Zadrugu", da bih se sklonila od njega i o svemu dobro razmislila. Ne razumem kako može toliko da me mrzi i povređuje, pa ja sam pre svega majka njegovog deteta. Šta je sledeće? Da sedim i čekam da me ubije - pita se Dragana.

Na ulicu


Rekao mi je da pokupim našeg sina i izađem iz stana. Ne zanima ga da li imamo gde
Dragana Mitar

Bivša modelsica iznela je šokantne detalje iz njihovog burnog bračnog života. Ona je u policiji pokazala poruke koje joj je slao Siniša, u kojima je pretio da će joj presuditi pred četvorogodišnjim sinom Jovanom.


- Imali smo neku svađu preko telefona, pa smo nastavili da se prepiremo preko poruka. Poslao mi je sliku naslova sa jednog portala u kojem je pisalo: "Muškarac pucao ženi u glavu pred sinom" i poručio mi da ću i ja tako da prođem. Mislim da je on mene od prevelike ljubavi idealizovao, pa se sada sve to pretvorilo u mržnju. Ne znam ko ga savetuje i okreće protiv mene, ali je strašno to što radi - kaže naša sagovornica.


Ona ističe da su Dragutinović i ona sada razdvojeni i da čeka da ceo slučaj reše nadležni organi, kao i Centar za socijalni rad.


- Sama sam u jednom od njegovih stanova i nemamo nikakvu komunikaciju, niti smo u kontaktu. Sin mi je na Zlatiboru sa bakom i dekom. Sa Sinišom sam se poslednji put čula prošle srede, kada mi je slao poruke uvredljivog sadržaja. Rekao mi je da treba da pokupim dete i letim iz tog stana. Ne zanima ga gde ćemo sin i ja da odemo. Pa, to je dno i sramota - priča Dragana.

U sredu susret

Učesnica "Zadruge 2" poručuje da ne može baš sve detalje da iznosi u javnost dok se ne okonča njena životna drama.


- U nedelju sam dala izjavu u policiji i rekli su mi da ne dajem puno izjava po medijima dok ne obavim razgovor sa Sinišom u Centru za socijalni rad. Tamo ćemo dobiti model po kojem ćemo ubuduće moći da viđamo dete. Imamo zakazano u sredu, pa ćemo videti šta i kako dalje - jasna je Dragana.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 4 godine

neda ona stan ni po cenu zivota.sponzorusa ali naletela na tvrd bosanski oraj.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59