• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić/A. Milić

24.07.2019

20:00

(HOT VIDEO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ: IMAM GUZU OD MILION DOLARA! Šta mi vredi što imam dobro dupe, ako ga niko ne vidi!

Rijaliti

(HOT VIDEO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ: IMAM GUZU OD MILION DOLARA! Šta mi vredi što imam dobro dupe, ako ga niko ne vidi!

Podeli vest

Aleksandra Subotić kaže da ima guzu od milion dolara i da planira da je osigura, kao što su to učinile mnoge svetske zvezde. Starleta ističe da u njenu pozadinu gledaju i muškarci i žene

- Mnogi me pitaju da li sam stavljala silikone u zadnjicu jer im je nerealno da mi je tako čvrsta i podignuta. Ja im odgovorim da imam prirodnu guzu od milion dolara! Dođe mi da je osiguram upravo na tu cifru, kao što su učinile Dženifer Lopez i Kajli Minog. Kad mogu one, mogu i ja! - samouverena je Aleksandra.

Bivša učesnica "Zadruge" obožava da pokazuje obline.

- Svesna sam da mi je pozadina perfektna i zato volim da je pokazujem. Što bih krila nešto što je lepo?! Obožavam da nosim tanga kupaće kostime, jer šta mi vredi što imam dobro dupe, ako to niko ne vidi. Doduše, zbog toga imam malo problem sa dečkom Pecom, jer on ne želi da bilo ko gleda moju guzu. Ali šta ću mu ja, zaista nemam nameru da budem od glave do pete obavijena u neke odore i marame samo da bi on bio zadovoljan. Ja volim ovako, a on neka me prihvati takvu kakva sam. Znam da mu nije svejedno, jer ljudi non-stop bulje u moju zadnjicu, ali bolje i da je tako nego da pored sebe ima devojku koju niko neće - kaže Aleksandra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 4 godine

Do juce ti je dupe bilo mlohavo i na unutra, a u produzetku trapave iks noge..sta li si radila to samo ti znas. Jefino ako te je majka bacila na jak trening. Faca ti je izoperisana, stavila si sisurde od 9 kila, logicno je i da si dupe sredila. Izgledas kao gumena lutka za naduvavanje..kako ne bi gledali, sva si izvestacena..

nesko09

pre 4 godine

Za koju godinu ces imati pozadinu kao i vecina u srednjim godinama.A za osiguranje na taj iznos sigurno nemas novca.Mozda da poradis malo na skolovanju,lepota je prolazna, a glupost vecna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija