• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

29.07.2019

20:11

BIVŠE UČESNICE "ZADRUGE 2" MAMILE UZDAHE NA PLAŽI! Dragani leđa čuva Olja!

Rijaliti

BIVŠE UČESNICE "ZADRUGE 2" MAMILE UZDAHE NA PLAŽI! Dragani leđa čuva Olja!

Podeli vest

Dragana Mitar se ne odvaja od drugarice iz rijalitija Olje Bajrami. "Modelsici" je preseo odmor kad je čula da će njen muž, kog je optužila za porodično nasilje, doći na more sa novom devojkom

Dragana Mitar se u Crnoj Gori ne odvaja od bivše cimerke iz "Zadruge 2" Olje Bajrami. "Modelsici" je preseo odmor kad je čula da će njen suprug Siniša Dragutinović, kog je optužila za porodično nasilje, doći na more sa novom devojkom! Iako je on dobio zabranu prilaska jer joj je pretio ubistvom, Dragana kaže da se ne oseća bezbedno.

Foto: Informer DN

Ističe mu zabrana

Prijateljice

Olja svuda ide sa mnom. Ona mi je pravi prijatelj
Dragana

Rijaliti zvezdu sreli smo na plaži u Budvi, gde nam se izjadala kako i dalje živi u strahu i napomenula da joj leđa čuva drugarica iz rijalitija.

- Olja svuda ide sa mnom kako nikad ne bih bila sama. Ona je pravi prijatelj, uvek je uz mene. Čula sam da Siniša treba da dođe u Budvu sa novom devojkom. Ne bojim se da će me prebiti, već da bih ponovo mogla da od njega doživim psihičku torturu - priča Dragana.

Bivša učesnica "Zadruge 2" kaže da i dalje ima traume.

- Kad god ga neko pomene, vrate mi se jezive scene koje sam proživela dok me je maltretirao. Sve opet proživljavam. Mera zabrane prilaska mu ističe sredinom avgusta, ali se nadam da će mu biti produžena, ja sam to tražila u policiji - kaže ona.

Foto: Informer DN

Trauma

Kad god neko pomene Sinišu, vrate mi se jezive scene koje sam proživela
Dragana Mitar

Počinje parnica

Siniša Dragutinović je bivšu "modelsicu" tužio, podneo zahtev za razvod braka i zahtevao da ima puno starateljstvo nad sinom Jovanom. Tražio je od pevačice da mu isplaćuje alimentaciju od 20.000 dinara mesečno. Ona je nakon toga javno progovorila o nasilju koje je trpela u braku i otkrila da ju je tukao i pred sinom.

Dragana kaže da jedva čeka da se ova mučna situacija reši.

Dragana: Smem i ja da se smejem

Foto: Informer DN

Dragana Mitar je putem Instagrama poslala poruku onima koji su je osuđivali. Ona je postavila video na kome pozira u kupaćem kostimu i napisala: "Nekad i ja neki osmeh da imam, ako smem. Hvala." "Modelsica" je dobila mnogo komentara podrške od fanova, ali i komplimente od muškaraca zbog fizičkog izgleda.

- Brakorazvodna parnica počinje sredinom septembra. On ima novu devojku, treba da uživa sa njom, ne znam što mu ja smetam?! Nije mi jasno zbog čega ne želi da me ostavi na miru - pita se Dragana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jimmy le Santo

pre 4 godine

Isto dve foke na plazi ljepota da im pozavide sve devojke

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija