• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

14.08.2019

19:15

LUNA JE OTVARAČICA USTA KAO I NJENA MAJKA! Lepi Mića žestoko opleo po pobednici "Zadruge 2"!

Rijaliti

LUNA JE OTVARAČICA USTA KAO I NJENA MAJKA! Lepi Mića žestoko opleo po pobednici "Zadruge 2"!

Podeli vest

Čuo sam Luninu pesmu "Deveti krug pakla" i tvrdim da umesto nje peva "Pinkova zvezdica" Antonia Gigovska, kaže Lepi Mića o bivšoj cimerki iz rijalitija, koja će sutra i zvanično započeti muzičku karijeru

Lepi Mića je žestoko opleo po Luni Đogani, koja sutra i zvanično započinje muzičku karijeru objavljivanjem pesme "Deveti krug pakla". Folker tvrdi da je pobednica "Zadruge 2" obična otvaračica usta, kao što je bila i njena majka Anabela Atijas u grupi "Fanki dži"!

- Već sam čuo deo Lunine pesme "Deveti krug". Ona je rekla da joj je prateći vokal u toj numeri "Pinkova zvezdica" Antonia Gigovska iz Makedonije. Kako da ne! Ta devojka peva umesto nje, a Luna je obična otvaračica usta. Ona nema veze sa pevanjem, to nikad nije umela da radi - kaže Mića.

Seks po ćoškovima

Pevač, koji je sa Lunom proveo 19 meseci u dve sezone "Zadruge", smatra da je Đoganijeva pokupila ovaj recept od svoje majke.

- Setite se da je i Anabela na početku karijere samo otvarala usta. Umesto nje, najveće hitove grupe "Fanki dži" otpevala je Marija Mihajlović. Da nije bilo nje, pitanje je šta bi bilo s njihovom karijerom! Luna je to očigledno prepisala od majke - priča folker, koji će se takmičiti i u trećoj sezoni "Zadruge", koja startuje 6. septembra na TV Pink.

Mića: Anina mama zarađuje 40.000 dinara, a ona vozi auto od 50.000 evra

Lepi Mića je potkačio i dojučerašnju prijateljicu Anu Korać.

- Plata Anine majke nije veća od 40.000 dinara, a ćerka joj vozi automobil od 50.000 evra. To ne može da se zaradi od modelinga! David Dragojević neće moći da se nosi s njenim stilom života. Zbog toga se slikaju pored tuđih automobila, da pokažu kao da to imaju. Njihova veza nema budućnost - kazao je pevač u emisiji "Narod pita".

On dodaje da je Lunina pesma još jedan dokaz da ona ne voli Marka Miljkovića i da još pati za bivšim ljubavnikom Slobom Radanovićem!

- Ona "peva" o ljubavi sa Slobom! Priznala je da je "Deveti krug" posvetila "Zadruzi 1" kad je bila sa Slobom, a time je još jednom pokazala da ne voli Marka. Jasno je da se sa njim zabavlja iz inata Slobi. Marku to odgovara, pošto ju je iskoristio da dođe do drugog mesta u "Zadruzi". I to blamažom! Bili su neverovatno aljkavi. Imali su seks po ćoškovima i u štrokavom kupatilu. Tamo čovek ne bi imao ni malu nuždu! Ona i Marko se ne kupaju, noge su im stalno bile prljave!

Ništa mu nije jasno

Mića se tu nije zaustavio, već je za Lunu rekao i da je "priglupa blogerka koja samo želi slavu i popularnost".

- Ona je za mene balavica! Kad sam je psovao i ponavljao joj da ne treba da ima seks po ćoškovima, to je bila vaspitna mera. Pokušao sam da joj ukažem na greške, ali ne vredi. Luna nije inteligentna, nije obrazovana, čak je priglupa! Ne znam zbog čega se oko nje uopšte i digla tolika fama! - završava pevač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Skandinavac

pre 4 godine

Ja kad vidim ovog bolesnog coveka nije mi dobro. Ovaj covek treba da se leci on sebi ne zeli dobro a kamoli drugim. Koja alapaca od coveka njega ne voli ni rodjena familija oni se njega stide

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija