• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

15.08.2019

12:49 >> 13:13

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Nadežda u modricama napustila Urgentni i sve vreme kroz suze ponavljala: NISAM NIŠTA KRIVA!

Rijaliti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Nadežda u modricama napustila Urgentni i sve vreme kroz suze ponavljala: NISAM NIŠTA KRIVA!

Podeli vest

Nakon što je u njenom stanu brutalno pretukao Toma Panić, učesnica Zadruge potražila pomoć kod lekara

Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila za portal Pink.rs i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" uputila u klub gde je bio Toma, koji je flertovao sa devojkama, a sa jednom se i poljubio.

Foto: printscreen

Nadežda je otišla u Urgentni na pregled zbog zadobijenih povreda, a po izlasku iz bolnice jedva je izustila nekoliko reči. 

- Jedino što mogu da kažem je da znam da nisam kriva i to je to. Eto. Sad šta će biti sa njim... - rekla je Nadežda, a na pitanje da li je Toma bio pijan, odgovorila je potvrdno.

Evo kako je Nadežda izgledala samo nekoliko minuta nakon što je Toma Panić PRETUKAO:

(FOTO) NADEŽDU BILJIĆ PRETUKAO TOMA PANIĆ! Očajna pevačica sva u podlivima, maneken joj zapretio da pazi šta priča!

TOMA PANIĆ PRIVEDEN JER JE PRETUKAO NADEŽDU! Sve se dogodilo zbog PARA i LJUBOMORE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Merkur

pre 4 godine

Ova zena svojom energijom privlaci nasilje nad sobom. Ovo nije privi put da je zrtva. Zeno kakve su ti misli takav ti je zivot. Promeni se!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija