• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

19.08.2019

23:55

GAGI, VLADIMIR, ANASTASIJA  I SEKSI SANDRA U 'ZADRUZI 3'! Otkrivamo nove učesnike treće sezone Pinkovog rijalitija

Rijaliti

GAGI, VLADIMIR, ANASTASIJA I SEKSI SANDRA U 'ZADRUZI 3'! Otkrivamo nove učesnike treće sezone Pinkovog rijalitija

Podeli vest

Otac Lune Đogani i bivši dečko Stanije Dobrojević već su potpisali ugovore * Ovih dana to bi trebalo da učine i "modelsica" Anastasija Buđić i pevačica Seksi Sandra

Gagi Đogani i Vladimir Tomović potpisali su ugovore za učešće u "Zadruzi 3"! Pored oca pobednice prošle sezone Lune Đogani i bivšeg dečka Stanije Dobrojević, u rijaliti, koji će početi 6. setpemrba, trebalo bi da uđu i "modelsica" Anastasija Buđić i pevačica Seksi Sandra, saznaje Informer.

Dobar honorar

Gagi za naše novine kaže da je presrećan što je sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem u subotu potpisao ugovor. 

I robot u "Zadruzi 3"

Kako saznajemo, jedna od novina u "Zadruzi 3" biće robot, s kojim će novi zadrugari moći svakodnevno da razgovaraju. Pored toga, čelnici Pinka planiraju da jedna prostorija u rijalitiju bude pod vodom!

- Dobijao sam ponude i za prethodne sezone, ali nisam želeo da uđem zbog Lune. Ne bismo mogli da se opustimo, verovatno bismo planuli za svaku glupost. Mene popularnost ne zanima, jedini razlog za ulazak je dobar novac koji su mi čelnici Pinka ponudili - rekao nam je Gagi, a na pitanje da li postoji mogućnost da se i on, poput ćerke, zaljubi u rijalitiju, odgovara:
- Ne planiram, ali ni ne isključujem tu mogućnost! Kad imaš nekog tamo, brže ti prođe vreme i svakako ti bude lepše. Ja sam solo, tako da nikad ne reci nikad!

Sve su glasnije priče da će se Luna u nekom trenutku pridružiti ocu u rijalitiju, ali ona napominje da nema šanse da ikad više kroči u "Zadrugu".
- Podržavam tatu, ali svako se bori za sebe. Želim mu mnogo sreće i da izdrži do kraja. Ja sigurno neću ući u rijaliti, biću mu podrška spolja - rekla je Đoganijeva za Informer.

Stižu i Miljana i Saška

Za rijaliti je spreman i Vladimir Tomović, koji ne prestaje da vređu svoju bivšu devojku.
- U "Zadruzi 2" sam napravio manji izlet sa izoperisanom Stanijom. Ona je katastrofa koja hoda. Ne bih je više ni štapom takao. Navikao sam na prirodu, ali mi se ponekad omakne plastična kesa - rekao je ovaj Crnogorac i najavio da će i dalje pred kamerama iznositi prljav veš.

Dok su Gagi i Vladimir već potpisali ugovore za "Zadrugu 3", ovih dana bi to trebalo da učine Anastasija Buđić i Seksi Sandra. Njih dve se zasad ne oglašavaju povodom povratka u rijaliti (obe su učestvovale u "Farmi"), jer tek treba da dogovore detalje svog boravka u Šimanovcima. Kako saznajemo, u "Zadrugu" će se po treći put useliti i Miljana Kulić. Iako ona ubeđuje svoju novu simpatiju, pevača Bojana Tomovića, da zajedno uđu, on zasad to ne želi. Kako se spekuliše u medijima, i Saška Karan će od septembra, po ko zna koji put, svoj život ogoliti pred kamerama! 
 

(VIDEO) POTPUNO IDIOTSKI! Dušica Jakovljević sa odmora poslala poruku Željku Mitroviću! OSTAĆE BEZ TEKSTA!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija