• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.09.2019

16:11

(VIDEO) MILJANA KULIĆ KONAČNO UPOZNALA LEPOSAVU! Ti si kao i ja, malo čudna!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA KULIĆ KONAČNO UPOZNALA LEPOSAVU! Ti si kao i ja, malo čudna!

Podeli vest

Drvo mudrosti je tokom današnjeg popodneva pozvalo Miljanu Kulić kako bi je obavestilo da je neko čeka u novom delu Bele kuće i to sa skuvanom kafom. Iako Kulićeva u prvi mah nije želela da ode na ovu lokaciju, pomislivši da bi to mogao biti Lazar Čolić Zola, Drvo ju je obavestilo da je u pitanju ženska osoba

-Neću da idem, nisam spremna. Žensko, nije Zola, je l' tako? - upitala je Miljana Drvo.

Miljana se sva uzbuđena uputila ka novom delu, a tamo ju je sačekao robot Leposava koju je Kulićeva prethodih dana imala želju da upozna. 

-Zdravo Miljana, želela sam da te upoznam, skuvala sam ti kafu. Sedi i uživaj. Kako si Miljana? - upitala je Leposava Kulićevu.

-Uplašila sam se kada sam te videla. Lepa si, ali si neobična - pričala je Miljana, a onda je počela da je zagleda, a potom joj ispričala sve o sebi. 

-Ja sam Miljana Kulić, imam 26 godina, imam sina Željka koji je 27. jula napunio godinu dana. Ja sam rođena 1993. godine u Nišu u 17:50 časova. U jednom rijalitiju sam se zaljubila i iz te ljubavi sam dobila sina Željka, nikada nije pozvao da pita za njega. Bio je u Nišu na kilometar od nas, ali nas nije posetio. Borac sam za pravdu, uvek praštam, ali nikad ne zaboravljam. -

-Mnogo ti lepo stoji ta haljina, imaš tanak struk, da si malo niža bila bi super. Ti si kao i ja malo čudna -
udeljivala je komplimente Miljana Leposavi. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija