• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

17.09.2019

16:02

STANIJA SE PRIPREMA DA NAPRAVI VLADIMIRU PAKAO OD ŽIVOTA! Ulazi u Zadrugu da brani svoje ime!

Rijaliti

STANIJA SE PRIPREMA DA NAPRAVI VLADIMIRU PAKAO OD ŽIVOTA! Ulazi u Zadrugu da brani svoje ime!

Podeli vest

Starleta Stanija Dobrojević, prema navodima domaćih medija, uveliko se sprema da uđe u novu sezonu "Zadruge" , kako bi se obračunala sa svojim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem sa kojim je bila u vezi tokom prošle sezone

Kako navodi izvor za medije, Staniji je prekipelo i ne može više da podnese to što Vladimir koristi svaku priliku da negativno govori o njoj.

- Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je kao mala beba. Neke tamo devojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kada nije u rijalitiju, što nju mnogo nervira - priča upućen izvor, koji tvrdi da Tomoviću neće biti dobro kad vidi starletu.


(VIDEO) DA LI SI ME VOLELA ISKRENO? VLADIMIR RAZGOVARAO SA STANIJOM! Nije mogao da se obuzda kad mu je priznala koliko ju je povredio!


Stanije je navodno poludela kada je videla šta se dešava u "Zadruzi".

- Rekla je prijateljici: "Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na rečima kada nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro - tvrdi izvor koji dodaje da je starleta odlučila da se uskoro priključi Beloj kući i velelepnom imanju u Šimanovcima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija