• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

19.09.2019

10:30

DALILA PREVARILA MUŽA SA POZNATIM VODITELJEM?!  Najavio fotke gde se strastveno ljube!

Rijaliti

DALILA PREVARILA MUŽA SA POZNATIM VODITELJEM?! Najavio fotke gde se strastveno ljube!

Podeli vest

Voditelj i bivši učesnik rijalitija Parovi Dejan Stanković Kralj često ume da šokira javnost

On je poznat kao neko bez dlake na jeziku, te se ne libi da "oplete" po poznatim rijaliti učesnicima. Ovoga puta, na meti mu se našla Dalila Dragojević, za koju tvrdi da ima njene fotke na kojima se njih dvoje ljube u usta.

Dejan je sinoć pred utakmicu Zvezde sa Bajernom najavio senzacionalne fotke, ukoliko fudbaleri Zvezde naprave čudo i pobeden nemačkog giganta.

- Ako večeras pobedi moja Zvezda, od sreće ću da objavim slike gde se ljubim sa Dalilom - napisao je Stanković, a s obzirom da je Zvezda poražena, očekuje se da se ipak predomisli i okači fotke koje će posebno zanimati Dalilinog muža Dejana Dragojevića.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija