• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2015

17:36

ZVEZDA PONOVO SVETLI Uključena struja, sledi razgovor sa ministrom Antićem

Crvena zvezda

ZVEZDA PONOVO SVETLI Uključena struja, sledi razgovor sa ministrom Antićem

Podeli vest

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ponovo je uključena struja, potvrdio je večeras generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić

- FK Crvena zvezda ima višegodisnji dug za električnu energiju i zbog toga je danas na našem stadionu isključena struja. EPS je na molbu kluba uključio struju, a sve sa ciljem da bi se sutrašnja prvenstvena utakmica odigrala u predviđenom terminu - naveo je Terzić.

On je najavio da će rukovodstvo crveno-belih u ponedeljak održati sastanak u kabinetu ministra energetike u Vladi Srbije Aleksandra Antića.

- Zvezda je svesna da se račun za električnu energiju mora platiti, ali tražimo način na koji se to može realizovati. Zbog toga će u ponedeljak u kabinetu ministra energetike biti održan sastanak između rukovodstava FK Crvena zvezda i EPS da bi se kroz razgovor došlo do realnog i održivog rešenja ovog problema koji postoji već godinama unazad - poručio je generalni direktor u ostavci.

BOŽOVIĆ "UNPLUGGED": Hoće da nas destabilizuju isključivanjem struje pred konferencije!

EPS PROZVAO ZVEZDU: Ne poštujete ugovor o reprogramu dugova! 

(FOTO) SREĆA PA SU ĆORCI! Arunovićeva puca u mraku "Marakane" 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
andra

pre 8 godina

Ili  stvarno iskljucite ili  vise nemojte da spinujete oko duga\n

Civilizovona zemlja

pre 8 godina

Ma da ,tako se to radi u normalnim civilizovanim zemljama,na molbu im ukljuci na dodjem ti cemo da platimo,a ti sirotinjo kad dugujes 10-20 hiljada seci,udri,salji uterivace.E da samo struju oni duguju na ovaj naci,sve je na taj nacin i voda i struja i sve ostale komunalije i obaveze prema zaposlenima od kafe kuvarice(ne znam sta ce im uopste kad zena nema sta ni da skuva) do igraca,trenera,prijatelja kluba ,boga pitaj koga sve,al nema veze teraj dalje bitno je da drugari imaju de da zavate.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija