• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

07.11.2015

09:34

SKANDAL NA "MARAKANI"! Zvezda falsifikovala potpis Predraga Rajkovića i poslala papire u UEFA!

Crvena zvezda

SKANDAL NA "MARAKANI"! Zvezda falsifikovala potpis Predraga Rajkovića i poslala papire u UEFA!

Podeli vest

Težak skandal dogodio se na "Marakani", zbog kojeg bi Crvena zvezda mogla da ostane bez evropske licence za sledeću sezonu

 

 

Čelnici crveno-belih su falsifikovali potpis mladog golmana Predraga Rajkovića, fingirali su kako je i on, pored ostalih fudbalera, potpisao dogovor o reprogramu dugova i to poslali u sedište Evropske fudbalske unije (UEFA).

Međutim, golman Rajković, koji je član Makabija iz Tel Aviva i kojem Crvena zvezda duguje 50.000 evra, tvrdi da ništa nije potpisao, piše "Alo".

- Ništa nisam potpisao. Kako je moguće da potpišem nešto kada sam u Tel Avivu!? Dogovor je bio da mi klub isplati deo novca 15. septembra ili 15. oktobra, ne sećam se tačno. Polovinu tada, polovinu kasnije. Oni to nisu ispoštovali, a ja zbog toga nisam hteo da potpišem nikakve papire. Do dogovora, jednostavno nije došlo - rekao je Predrag Rajković.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić poručio je da su svi fudbaleri pristali na reprogram.

- Svi igrači su potpisali, svih 84 fudbalera sa kojima je potpisan reprogram. Stvarno ne znam ništa oko Rajkovića. Nisam stražario i gledao ko je tamo šta potpisivao, možda je potpisao Rajkovićev otac - poručio je Terzić.

Ukoliko se ispostavi da je potpis zaista falsifikovan i Rajković "ne promeni mišljenje", Zvezda će biti u ogromnim problemima pred UEFA.

ZVEZDA PONOVO SVETLI Uključena struja, sledi razgovor sa ministrom Antićem

DIREKTOR ZVEZDE U AKCIJI: Terzić otišao po Veljkovića i novac u London!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Тешко кривично дело - неко ће морати кривично да одговара пред надлежним судом... а можда и више њих, ће заједно морати на "клупу" (оптуженичку) а онда зна се...- "Ћорка"....!!

cane corso

pre 8 godina

Dok je Zvezdi Vucica Covica Terzica i grupa korumpiranih navijaca sve dublje i dublje tone samo se bruka i na kraju ce svi dici ruke i otici ce nekom privatniku za saku dolara. Kako je moguce da se igraci ne dovode pre kvalifikacija u evropskim takmicenjima nego kad Zvezda ispadne i onda 40 50 fudbalera dodje i na polusezoni pola ode zbog plata i ta ko svake godine. Bruka i sramota i za Zvezdu a i Partizan ima upravu koja ne bi mogla da organizuje ni sajam ptica i sitnih zivotinja !!!

Kvazimodo Sorabius

pre 8 godina

Jednom Covic - zauvek Covic,\njednom Terzic - zauvek Terzic!\n

bubasvaba

pre 8 godina

Sta je ovde cudno svi kukaju na drzavu nece da plate struju ,igrace koji igraju a KRADU U NENORMALNIM KOLICINAMA DDOOOKKKLLLEEEE BBBRRRRREEEEE???????? LOPUZE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija