• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

07.12.2015

12:47

OPROSTIO DUG ZVEZDI DA BI OTIŠAO U - DINAMO!?  Despotović pregovara sa prvakom Hrvatske!

Crvena zvezda

OPROSTIO DUG ZVEZDI DA BI OTIŠAO U - DINAMO!? Despotović pregovara sa prvakom Hrvatske!

Podeli vest

Dojučerašnji fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović mogao bi u januaru da postane član - Dinama iz Zagreba

 

Kako piše "Sport", Despotović je dobio poziv prvaka Hrvatske da dođe na utakmicu Lige šampiona sa Bajernom iz Minhena, a taj njegov dolazak će se iskoristiti za nastavak pregovora o prelasku u redove "modrih"!

Zanimljivo, Đorđe Despotović je pre samo nekoliko dana raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom i to tako što joj je oprostio 30.000 evra duga u zamenu za čiste papire. Po svim najavama, trebalo je da potpiše ugovor sa Kajratom iz Kazahstana, kojem je bio pozajmljen, ali bi moglo da se ispostavi da je to bio manevar napadača, da bi bez obeštećenja otišao u Dinamo.

Kako pišu hrvatski mediji, ova vest se čini nerealnom, jer, pored toga što Dinamo ima dovoljno napadača u sastavu, najveći problem je činjenica što je Despotović deklarisani "delija", pa su mu samim tim i zatvorena vrata Dinama, što se tiče navijača "modrih". O nacionalnosti da i ne govorimo.

 NA "MARAKANI" NEMAJU DIGITRON Umesto milion Zvezda od Despotovića "zaradila" 30.000 evra!

(VIDEO) IZ ZVEZDE U KAFANU! Đorđe Despotović raskid proslavio uz Milicu Todorović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

"Дупли пас" , као нада за "спас" - да се отараси Вас..?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija