• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

09.12.2015

21:40

BOŽOVIĆ PRETI: Idem ako ne bude para, prvak sa ovom ekipom može biti i Stole ekonom!

Crvena zvezda

BOŽOVIĆ PRETI: Idem ako ne bude para, prvak sa ovom ekipom može biti i Stole ekonom!

Podeli vest

Miodrag Božović, trener Crvene zvezde, poručio je da sigurno neće ostati do kraja sezone na "Marakani" ukoliko se ne popravi finansijsko stanje

- Ja sam čovek od reči i neću ostati sigurno do kraja sezone ako ne izmirimo obaveze prema igračima i ovim ljudima koji rade. Mi nemamo šta da tražimo ako se ova ekipa raspadne, ako odu stranci i ne budu plaćeni. Prvak će sa ovom ekipom biti i Stole ekonom. Ali, za nešto ozbiljno više nema prostora - poručio je Božović u intervjuu za Novosti.

Božović kaže da ga zanima samo titula i  Liga šampiona, ali da ništa od toga neće biti ako Zvezda ne proda Marka Grujića.

- Zasada nam je jedina nada - Grujić. Samo to je objektivno i realno, da momak sad potpiše za neki klub, pa da ide u avgustu. Da li će se to dogoditi ne znam i nisam neko ko bi Marku rekao "idi zbog nas". Mora sam da donese odluku i da sam vidi šta je najbolje za njega - rekao je crnogorski stručnjak.

ZVEZDA BEZ GROFA NA DERBIJU! Treneru crveno-belih se smeši tromesečna suspenzija!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
uzicanin

pre 8 godina

Bice Grofe ne brini ,nece Premijer dozvoliti da mu mezimce ispasta.Dace Zvedi na ustrb zdravstva,socijalnog davanja,prosvete. Sta je jos par miliona u odnosu na desetine miliona sto dugujete.Nista ne brini .....

Baja

pre 8 godina

Lažnom grofu nije dovoljno što je država od narodnih para dala fkcz 40 miliona evra u poslednje 4 godine... Hoće još, i još, i još... Sramota kakva država...

dare

pre 8 godina

nije dala ali treba da da, jer ovo nije neki mali klub iz komsiliuka, ovo je srpska institucija, brend!!! Zvezda je Srbiju prestavila svetu svojom titulom evropskog i svetskog prvaka! to ne sme da se zaboravi, jer to niko nikad sa ovih prostora nece uraditi!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija