• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2016

22:54

RADONJIĆ NEĆE O TOP 8: U utorak "Pionir" mora da progovori, svi kao jedan protiv Cedevite!

Crvena zvezda

RADONJIĆ NEĆE O TOP 8: U utorak "Pionir" mora da progovori, svi kao jedan protiv Cedevite!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je posle pobede nad Panatinaikosom sa 69:67 u desetom kolu Top 16 faze Evrolige pohvalio "delije" i Grke, a onda podsetio da crveno-beli u utorak igraju sa Cedevitom u plej-ofu ABA lige

- Hvala navijačima na fantastičnom ambijentom. Igrali smo u trećoj sali i osvojili bodove. Bilo bi interesantno kako bi se komentarisalo da smo izgubili. Dosta izgubljenih lopti je bilo zbog velike želje smo ulazili u situacije koje su izazivale greške kojih je bilo previše. PAO nije napravio prednost pre svega zbog naše odbrane. Drugo poluvreme je bilo još pametnije. PAO u ovom sastavu može i do samog kraja, veoma je dobar tim - rekao jeRadonjić.

Potom je trener Zvezde "obavestio" predstavnike medija:

- Imam nešto važno da vam saopštim. U utorak igramo protiv Cedevite. Mora "Pionir" da progovori u utorak. Ako želimo Panatinaikos sledeće godine moramo da budemo svi kao jedan. Neću da razmišljam o mečevima Evrolige ni o plasmanu. U utorak kreće plej-of, od toga živimo - poručio je Radonjić.

(FOTO) PAO SRUŠEN U GROTLU "ARENE"! Zvezda na korak od sna, Top 8 sve bliži - 69:67


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija