• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goal

10.07.2016

09:22

EDSON NE IDE BEZ PARA! Brazilac traži od Zvezde sve po ugovoru!

Crvena zvezda

EDSON NE IDE BEZ PARA! Brazilac traži od Zvezde sve po ugovoru!

Podeli vest

Zvezdin epski promašaj iz zimskog prelaznog roka Edson da Silva ne želi da raskine ugovor sa crveno-belima sve dok ne dobije sve što mu ugovorom pripada

 

Zvezda želi da se ratosilja Edsona, sa kojim je zimus potpisala dvogodišnji ugovor po kojem će godišnje zarađivati 240.000 evra.

Međutim, Brazilac je bio skandalozno loš u prethodnih šest meseci, pa je stručni štab rešio da ga otpiše i poručio čelnicima kluba da ga slobodno prodaju.

Kako piše portal Goal, Edsonov menadžer je u četvrtak bio u Beogradu kako bi utanačio uslove oko raskida ugovora, ali je postavio vrlo jasan uslov upravi Zvezde: Brazilac ne ide dok ne dobije sve što mu je ugovorom garantovano!

ZVEZDA TRAŽI OD FSS: Igrači iz Evropske unije da se ne tretiraju kao stranci!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rajkard

pre 7 godina

DOŠAO DA TRAŽI PARE?! ON TREBA DA PLATI, I TO DEBELO. ZNA LI OVAJ BRAZILAC DA SADA KADA MU U BIOGRAFIJI STOJI DA JE IGRAO U NAJBOLJEM TIMU U ČITAVOM REGIONU, OSVAJAČU LŠ I BUDUĆEM UČESNIKU ISTOG TAKMIČENJA, KOLIKO TO VREDI. JEDAN PAVIČEVIĆ JE PRODAT SPARTAKU IZ SUBOTICE, JEDAN JE PRODAT NIŠKOM RADNIČKOM A TREĆI JE DAT NEKOM NA POZAJMICU I OD TE TROJICE JE DUG SMANJEN ZA 40 MLILIONA EVRADI. PRODATI OVOG BRAZILCA ZA MINIMUM 15 MILIONA JE SASVIM OČEKIVANA. ŠPANSKE NOVINE PIŠU DA ĆE REAL U INAT BARSELONI DA KUPI BABUNSKOG, SAMO JE PITANJE ZA KOJI IZNOS. APEL IPRAVI DA NAREDNI PUT NE DOVODE OVAKVE BEZOBTAZNIKE I NEZAHVALNIKE.

dusko

pre 7 godina

kakav god je nije gori od lukovica zato bi bilo dobro lukovica odstraniti

miki delija

pre 7 godina

posteno ja bih njega pre lukovica sacuvao svako ima kiks u zivotu covek em nezna jezik em nije bio uigran dali mu odmah treba seci glavu ako je pogresio ona dva puta a sta je lukovic uradio sa cukarickom i nikom nista pavlovic ga napravi na budalu kroz noge mu proturi loptu ali to nema veze bas ste nekorekni prema njemu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija