• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2016

17:47

KAMP ŽKK ZVEZDA ZA DEVOJČICE! Učite od Nataše Kovačević i Sonje Petrović

Crvena zvezda

KAMP ŽKK ZVEZDA ZA DEVOJČICE! Učite od Nataše Kovačević i Sonje Petrović

Podeli vest

Ženski košarkaški klub Crvena zvezda od 21. do 28. avgusta organizuje besplatan kamp za devojčice rođene 2003. godine i mlađe, a treninzi će se održavati na otvorenim terenima Zvezde na Malom Kalemegdanu od 19 časova

Promoteri kampa su reprezentativka Srbije Sonja Petrović i Nataša Kovačević koja je od nedavno nova predsednica ŽKK Crvena zvezda. 

- Ovo je prva u nizu akcija koju organizujemo a koja za cilj ima da popularizujemo košarku među devojčicama. Iz tog razloga kamp je besplatan, na taj način dostupan je svima i zato pozivam sve devojčice koje žele da se oprobaju pod obručima da od 21. do 28. avgusta dođu na Zvezdine otvorene terene da se družimo - rekla je Nataša i dodala:

- Mislim da te fantastične rezultate naše ženske reprezentacije moramo da valorizujemo kroz ovakve i slične projekte kako bi smo stvorili dobru osnovu za razvoj ženske košarke u budućnosti - poručila je Kovačevićeva.

Kao i prethodne godine ovaj kamp za devojčice zdušno je podržala Sonja Petrović.

- Veoma sam zahvalna Sonji koja se vrlo rado odazvala našem pozivu. Ona je bila promoter kampa i prošle godine gde je druženje sa decom bilo prelepo. Sve devojčice su bile u prilici da mnogo toga nauče od košarkašice koja igra u ženskoj NBA ligi - zaključila je Nataša Kovačević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija