• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.04.2017

14:18

BOŽOVIĆ O ZVEZDINOJ MOĆI: Dve godine nameštamo mečeve, dve godine smo državni projekat..

Crvena zvezda

BOŽOVIĆ O ZVEZDINOJ MOĆI: Dve godine nameštamo mečeve, dve godine smo državni projekat..

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović, pred duel sa Čukaričkim (16.30) u polufinalu Kupa Srbije, nije želeo da doliva ulje na vatru posle međusobnih optužbi za nameštanje utakmica, ali je poručio da se protiv kluba vodi velika propaganda



- Bolje da ćutim da se ne bi posle pisala saopštenja. Dovoljno smo već u blatu. Stvorila se mnogo ružna atmosfera u Srbiji oko fudbala. Nije ni čudo što nema navijača kada ništa lepo ne možete da pročitate o fudbalu. Ne treba nama nikakav inat, Crvena zvezda je najveći klub u Srbiji i zato treba da pobeđujemo - rekao je Božović. 

Trener crveno-belih je dodao da klub protiv sebe ima ozbiljne protivnike. 

Nije lepa atmosfera koja se pravi protiv mene i stranaca. Pravi navijači moraju da znaju da ima mnogo iskonstruisanih tema i "botova", Miodrag Božović, trener Zvezde


- Dve godine smo prvi, dve godine nameštamo utakmice, dve godine smo državni projekat. Crvena zvezda ima veliku moć i u narodu od sedam miliona ljudi, pet miliona navija za Zvezdu. Plus dijaspora. To je velika moć i što se više spletki pravi naša moć je sve veća - istakao je Božović.

Božović je naveo da je ekipi potrebna velika podrška navijača zbog, kako je naveo, propagande na kojoj bi pozavideo i (ministar propagande Trećeg Rajha) Jozef Gebels.

- Nije lepa atmosfera koja se pravi protiv mene i stranaca. Pravi navijači moraju da znaju da ima mnogo iskonstruisanih tema i "botova". Nije bitno ko je trener, nego da Crvena zvezda bude prva. Kada se završi prvenstvo i podvuče crta, onda ćemo da analiziramo, a sada je potrebno jedinstvo - izjavio je Božović.

O uitakmici  sa Čukaričkim Božović je poručio da je važno da njegova ekipa ne izgubi u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Čekaju nas dve teške utakmice protiv Čukaričkog. Oni imaju kvalitet a kup im je način da izadju u Evropu. Ako želimo duplu krunu moramo sutra da ostvarimo dobar rezultat pa da u revanšu na svom terenu prodjemo u finale. Dobar rezultat je da se ne izgubi. Siguran sam da nam neće biti lako - rekao je Božović.

Trener Zvezde je dodao da je neizvestan nastup Mihajla Ristića, koji je dobio udarac u list, a da na sve ostale igrače računa. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mladen

pre 6 godina

Grofe vidju li ti sto vidju ja? Ja vidju COJSTVO al umace.Pozdravi mi sokola Terzu kad poletiii i poruci mu da ga cekamo da sletiii. Vidju toliko od raje.PS. Orao pao !

marko

pre 6 godina

Ne bre u zemlji od 7 miliona ljudi 46 miliona navija za Zvezdu niste se dobro prebrojali !!!!!!!

Miki

pre 6 godina

Kako te bre nije sramota da tako manipulišeš ljudima? Aloooo Partizan te otresao u skoro svim derbiima,u zadnja tri te pojeo,nema vas ni na jednoj velikoj utakmici od kada si došao u Zvezdu,Evropa ti je pokazala gde vam je mesto,ekipa ti je hronično nespremna,nemate nikakvu igru,nijedan igrač nije napredovao pored tebe-čak šta suprotno,stranci su ti plač majke božije. Prema tome tvoje titule su bruka i sramota,plod vaše dominacije i prevlasti u sudijskoj organizaciji i FSS.

miki

pre 6 godina

A u KS vam sudija pomogo , prvo nepostojeci penal, pa zamisli nije penal za Napredak i zamisli ofsajd za Napredak bez ofsajda , pa da vam nije prodanih sudija ispusili bi odavno!!!\n

Miki

pre 6 godina

Iskreni i vatreni zvezdas od svog rodjenja,skoro 50 godina. 1.- Ruznu atmosferu stvarate i kreirate vi,svojom nestrucnoscu,svojim neznanjem,svojim manipulacijama i svojim interesima. 2.- Navijaca ali onih iskrenih,ne onih interesnih grupa sa severa i juga,nema jer nemate sta da im ponudite a samim tim nemaju ni sta da vide, sem NAMESTENIH utakmica,neskolovanih i nespremnih igraca,priucenih i neostvarenih trenera,itd,itd.-a mera za to vam je EVROPA. Kvalitetniji,ozbiljniji i posteniji fudbal mogu pogledati u nizim ligama. 3.- Atmosferu oko sebe si sam i kreirao jer si smeker i duhovit kada pobedjujes a kada izgubis si neljubazan,neprijatan i arogantan. Nisi ni zasluzio bolji status. Zaboravljas kakva su fudbalska i trenerska gospoda sedela na toj klupi. Nisi dostojan velicine kluba koji treniras. Sto se tice stranaca vrati ih tamo odakle si ih i doveo jer su plac majke bozije,takvih mos lopatom kupiti u nizim srpskim ligama kolika ti volja. Bozovicu upamti ovaj narod tesko da vise moze ko prevariti,mnogo je varan kroz svoju istoriju. Dokaz su ti prazne tribine.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija