• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.06.2017

11:35

ZLATIBOR U CRVENO-BELOM! Zvezda otputovala na planinu na pripreme

Crvena zvezda

ZLATIBOR U CRVENO-BELOM! Zvezda otputovala na planinu na pripreme

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas na pripreme na Zlatibor, gde će boraviti do 24 juna

 


Trener Vladan Milojević poveo je 28 fudbalera, a ekipa će na Zlatiboru, kako je predviđeno, igrati dve prijateljske utakmice, ali protivnici još nisu poznati.

Među putnicima su bili i Džon Ruis i Mateus Viveiros, dok će se Abraham Frimpong, Damjan Le Talek i Mičel Donald u utorak pridružiti ekipi.

Zvezda će imati novog trenera golmana, pošto je Srđana Maksimovića zamenio Dušan Gašić, koji je do sada radio u omladinskom timu.

Crvena zvezda će prvi izazov ove sezone imati krajem meseca na početku kvalifikacija za Ligu Evropa, a protivnik u prvom kolu će biti poznat 19. juna, kada će se obaviti žreb u Nionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija