• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2017

00:46

TRENER CRVENE ZVEZDE MILOJEVIĆ: Srce pobedilo Krasnodar, sad nema nazad!

Crvena zvezda

TRENER CRVENE ZVEZDE MILOJEVIĆ: Srce pobedilo Krasnodar, sad nema nazad!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je ponosan na svoje igrače zbog pobede nad Krasnodarom i plasmana u Ligu Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde posle tačno decenije izborili su mesto u grupnoj fazi UEFA takmičenja, pošto su slavili protiv Krasnodara 2:1 i zbog više golova u gostima prošli dalje nakon poraza u Rusiji 3:2.

- Velika pobeda, toliko dugo čekan ulazak u Ligu Evrope, Zvezda ovo zaslužuje. Krasnodar je ozbiljan protivnik, puna "Marakana" je jako pomogla igračima. Pokušali smo da ih iznenadimo sa promenom sistema, bili smo agresivni, a pre meča sam rekao svojim fudbalerima da su već pobednici. Uradili su ono što su želeli, ostavili srce na terenu- rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

ISTORIJSKO VEČE SRPSKOG FUDBALA! Prvi put Partizan i Zvezda ZAJEDNO U LIGI EVROPE!

Milojević naglašava da se neće zadovoljiti samim mestom u grupnoj fazi Lige Evrope.

- Ne smemo da stanemo ovde, napravili smo korak napred i nema nazad. Srce je pobedilo, baš za jedan gol smo bili bolji od Krasnodara. Nismo bili favoriti u poslednja dva duela u kvalifikacija, ali smo zaslužili. Imamo zalog za budućnost".

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA U LIGI EVROPE POSLE 10 GODINA! Huk "Marakane" odneo crveno-bele do prolaza dalje!

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda i Partizan su napravili veliku stvar za srpski fudbal ulaskom u Ligu Evrope, a nada se da će i A tim reprezentacije Srbije takođe napraviti uspeh odlaskom na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

- Lepu stvar smo napravili, drago mi je... Nadam se da će i reprezentacija Srbije da izbori odlazak na Mundijal. Što više predstavnika da predstavlja Srbiju na velikim takmičenjima- naveo je on.

KANGA HOĆE DA OSTANE: Nikad nisam igrao u LE, ali da popričamo o visini ugovora!

Trener Krasnodara Igor Šalimov nije bio zadovoljan zbog eliminacije i poručio da je njegov tim odigrao katastrofalno.

- Nismo zadovoljni rezultatom, ni igrom... Protivnik je bio jak, posebno u kontrama, danas nije bio naš dan. Uspeli smo da damo jedan gol i unesemo neizvesnost, imamo smo šansu, ali nismo uspeli- rekao je Šalimov, dodavši da kvalitet terena nije opravdanje za poraz.

SAVIĆU PUNO SRCE KAO "MARAKANA": Verovao sam od prvog dana! Bravo i za Partizan!

Crvena zvezda, kao i Partizan koji je eliminisao Videoton pobedom 4:0, sutra od 13 sati saznaće rivale u Ligi Evrope posle žreba u Monaku.

BORJAN PUSTIO SUZU: Za suprugu, sina, navijače!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
joledr

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde i drago mi je sto su i Zvezda i Partizan usli u ligu Evrope. Ali sam se ovoga i plasio. Nigde ni reci o odbojkasima koji su u Poljskoj, na stadionu, u paklu demolirali domacina sa 3:0.

Drago

pre 6 godina

ČESTITKE ZVEZDI I PARTIZANU, i NAVIJAČIMA NA USPJEHU. Bilo bi lijepo kada bi se fudbal u Srbiji vratijo na teren i kada bi se igralo kao nekada srcem i brez politike. Srećno u Evropi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija