• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.10.2017

12:50

MILOJEVIĆ UPOZORIO IGRAČE: Umor i bol moraju da se ignorišu!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ UPOZORIO IGRAČE: Umor i bol moraju da se ignorišu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegovi fudbaleri moraju da ignorišu bol i umor, kao i da neće menjati kurs uprkos gustom rasporedu

 

- Igrači su svesni da moraju da ignorišu bol i umor. Moraćemo da idemo i šta nam Bog da. Imamo vrlo malo vremena za pripremu, a čeka nas teška i dobra utakmica. Imamo svoj kurs i nećemo ga menjati - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u sredu igrati na "Marakani" protiv Spartaka u zaostaloj utakmici devetog kola Super lige Srbije (18.00).

Milojević je kazao da još ne zna ko će igrati na toj utakmici.

- Situacija nije baš sjajna. U svakom slučaju, na teren će istrčati 11 najboljih igrača. Četiri ili pet igrača je bilo na snimanju posle poslednje utakmice. Nisam baš srećan jer moraju da igraju neki koje sam hteo da sačuvam. To je moj rizik i spreman sam da ga preuzmem, iako će možda kasnije biti posledica - kazao je Milojević.

Prethodna utakmica protiv Mladosti izazvala je mnogo pažnje, a u Zvezdi su bili nezadovoljni grubom igrom te ekipe, ali i u prethodnim utakmicama u srpskom prvenstvu.

- Neću se vraćati na prethodnu utakmicu. Imam svoje mišljenje i znam šta bih rekao, ali ne želim jer šta god kažete, ovde se protumači sasvim drugačije - naveo je trener Zvezde.

On je rekao da je očekivao gust raspored u kakvom se Crvena zvezda nalazi u jesenjem delu sezone.

- Ne pravim dugoročne planove, ne volim to, već kratkoročne. Generalno, to je bila cena nečega što vam donose ova takmičenja, kada igrate na tri koloseka. Zamislite još i reprezentativce, Ričmonda Boaćija koji putuje, menja vremenske zone, Filip Stojković, dete igra non stop. Nemamo mnogo vremena za odmor. Kada je pauza oni igraju za reprezentaciju - dodao je.

Po njegovim rečima, takva situacija je "samo jedno veliko iskustvo" za igrače, da shvate šta je profesionalizam i odricanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija