• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espn

04.12.2017

07:05

U KREVET IDEM RANO, TRENINZI SU MI KAO UTAKMICE! Boaći objasnio kako je postao strah i trepet za golmane!

Crvena zvezda

U KREVET IDEM RANO, TRENINZI SU MI KAO UTAKMICE! Boaći objasnio kako je postao strah i trepet za golmane!

Podeli vest

As Crvene zvezde Ričmon Boaći kaže da se promenio, sazreo, da su za njega treninzi podjednako važni kao i utakmice , te da bi mogao da bude pravi naslednik Asamoe Đana u Gani

Igrama u dresu crveno-belih Boaći je zavredio pažnju ESPN-a, koji konstatuje da bi  Boaći mogao da bude naslednik Asamoe Đana u reprezentaciji Gane.

- Nisam imao kontinuitet poslednjih godina i shvatio sam da konstantno igranje u timovima koji se muče na pogrešnom kraju tabele boreći se za opstanak ne pomaže, jer u takvim sredinama ne dobijaš baš tako lako šanse za postizanje golova. Kad sam odlazio iz Latine prioritet je bio da pronađem tim koji napada i pruža mi priliku da pogađam -  kazao je Boaći za ESPN.

Sazreo sam. Neke stvari koje sam radio u prošlosti sada sigurno neću više. Idem ranije u krevetRičmond Boaći, fudbaler Zvezde

U 2017. godini Boaći je postigao čak 41 gol, ove sezone je postigao 14 golova na 12 utakmica Superlige, a bio je i dvostruki strelac u pobedi nad Kongom od 5:1. Rad je doneo rezultate.

- Sazreo sam. Neke stvari koje sam radio u prošlosti sada sigurno neću više. Idem ranije u krevet. Imam bolji odnos prema treninzima. Sada je trening za mene kao utakmica, jer sam shvatio da ne možeš da se na treningu ponašaš na jedan način, a na utakmici na sasvim drugačiji. 

Promene je video i novi selektor Gane Kvesi Apija,  pa je Boaćija vratio u reprezentaciju. 

- Ima mnogo napadača u Gani, ali ako Bog kaže da je došlo moje vreme niko neće moći da ga zaustavi. Videćemo kada bude vreme. Nema pritiska, ne drhtim, ne paničim. Igrači imaju dobre i loše dane, ne mogu da dopustim da na mene utiče ono što drugi misle - poručio je napadač Zvezde. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija