• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2018

14:01

ŠTA ĆE NAM POSED, AKO NE POBEĐUJEMO!? Milojevića zanima samo da lopta ide napred!

Crvena zvezda

ŠTA ĆE NAM POSED, AKO NE POBEĐUJEMO!? Milojevića zanima samo da lopta ide napred!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da ga ne interesuje koliki procenat poseda lopte ima njegov tim na utakmicama, nego da li stvara šanse i dobija utakmice

Zvezda je u prošlom kolu protiv Vojvodine u Novom Sadu imala dosta manji posed lopte, pa se uoči meča sa Napretkom Milojević osvrnuo i na taj detalj.

Ukoliko bih dublje analizirao posed lopte, morao bih da otkrijem neke naše taktičke elemente. Sve zavisi kako koja ekipa igra, mi ne igramo na posed, već praktikujemo potpuno drugačiji fudbal. Posed lopte je najbolje opisao trener Sampaoli čija ekipa je imala veći posed lopte, a izgubila utakmicu. Rekao je da veći posed znači isto toliko kao kada celo veče flertujete sa devojkom, a u tri sata dođe neko drugi i odvede je sa sobom - slikovito je objasnio Milojević.

Šef struke crveno-belih je još jednom istakao da ga ne interesuje bodovna razlika na tabeli u odnosu na Partizan.

Ne razmišljamo o tome. Za mene su sve ekipe na tebeli iste, imaju isti broj bodova. U ovom trenutku razmišljamo samo o narednoj utakmici i o tome kako da osvojimo nova tri boda - istakao je Milojević.

On je pohvalio narednog rivala, Napredak i kao tim i kao klub.

Dolazi nam protivnik koji je stabilan u svim sferama, jedna dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Imaju svoj stil igre i pružaju podjednako dobre partije i na strani i na domaćem terenu. Porazili su nas u prvom delu prvenstva i to dodatno govori o njihovom kvalitetu. Dolazi lepše vreme i očekujemo da navijači dođu u što većem broju i da nas podrže – rekao je Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Napretka igraće se u nedelju od 18.30 časova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xxx

pre 6 godina

Ma kakav posed, ubaciš u šesnaest igrač padne, penal i gotovo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija