• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.04.2018

22:27

(FOTO) ZVEZDA ODBRANILA TITULU! Crveno-bele košarkašice razbile Partizan!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA ODBRANILA TITULU! Crveno-bele košarkašice razbile Partizan!

Podeli vest

Košarkašice Crvene zvezde odbranile su titulu šampiona Srbije, pošto su u gostima pobedile Partizan sa 75:45 i tako trijumfovale sa 3:1 u finalnoj seriji

Crveno-bele su do pobede vodile Biljana Stjepanović sa 18 i Ivana Katanić sa 14 poena, dok su Nevena Naumčev i Snežana Bogićević ubacile po osam. U poraženom timu najbolja je bila Ešli Klausen sa 16 poena.

Crno-bele su bolje otvorile utakmicu i posle četiri minuta povele sa 10:4. Zvezda je odmah odgovorila serijom 6:0 i izjednačila (10:10), ali je Partizan vezao pet poena i ponovo poveo – 15:10. Na kraju prve deonice bilo je nerešeno – 15:15.

starsport

Drugu četvrtinu otvorila je Naumčev trojkom, zatim je Ivana Katanić poentirala, pa ponovo Naumčev i Katanić zaokružila seriju 14:0, pa je u 13. minutu na semaforu stajalo 15:24. 

Domaće su nastavile seriju promašaja i prvi put poentirale tek posle četiri minuta sa linije penala (16:24). 

Zvezda je nastavila da uvećava prednost, pa je u u 18. minutu, posle sedme izgubljene lopte Partizana bilo 16:30. 

Crno-bele su u drugoj četvrtini postigle samo jedan poen, pa je na poluvremenu bilo 16:31, što znači da je Zvezda imala seriju na kraju prve i tokom cele druge deonice neverovatnih 21:1.

starsport

Ekipa trenera Dragana Vukovića je i u nastavku potpuno kontrolisala rezultat i igru, pa je u 27. minutu bilo i najvećih – 49:25, tako da je pitanje pobednika praktično već bilo rešeno. 

Crno-bele su u poslednjoj četvrtini pokušale da se vrate u meč šutevima za tri poena, ali nisu uspele. Zvezda je rutinski održavala veliku prednost, a posle trojke Djokićeve u 38. minutu bilo je i najvećih 75:40 za Zvezdu.

starsport





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH

pre 5 godina

KLADIONICE SU ODMAH REAGOVALE I UVELE IGRU : BROJ KOŠEVA U ČETVRTINI OD NULA DO 1 !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija