• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

29.05.2018

14:06

MRKELA OTVORIO KARTE: Imamo ponudu samo za Račića! A, evo šta je rekao i o Borjanu, Stojiljkoviću...

Crvena zvezda

MRKELA OTVORIO KARTE: Imamo ponudu samo za Račića! A, evo šta je rekao i o Borjanu, Stojiljkoviću...

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je da klub ima na stolu trenutno samo jednu ponudu i to od belgjskog Genta za Uroša Račića

Mladi vezista bi mogao, dakle, prvi da ode u inostranstvo, pogotovo što je Zvezda već dogovorila prvo pojačanje u veznom redu.

- Imamo samo jednu konkretnu ponudu i to za Uroša Račića. Ne znam je li blizu prodaje dok se ne desi. Dogovoreno je i prvo pojačanje, to je Dušan Jovančić iz Vojvodine, koji je potpisao na dve plus jednu godinu - rekao je Mrkela novinarima na "Marakani".

Iako se pojavila informacija da Milan Borjan želi da ode u inostranstvo, direktor Zvezde tvrdi da golman - ostaje.

- Borjan ima ugovor na još dve godine i on ostaje. Kahrimanu je istekao ugovor i nećemo ga produžiti.

Mrkela je pričao i o mogućim ponudama za Aleksandra Pešića i Nemanju Radonjića.

- Teško je pitanje kolika bi nas ponuda zadovoljila za Pešića. Što se tiče Radonjića, smatram da je šest miliona malo za njega. Znam da ima mnogo interesovanja za njega, ne samo od Hofenhajma i Đenove - istakao je Mrkela.

On je otkrio i da Zvezda čini sve da dovede napadača Brage Nikolu Stojiljkovića.

- Svaki dan smo u kontaktu i sa Bragom i sa Stojiljkovićem - rekao je Mrkela.

Jasno je i da će crveno-beli morati da dovedu novog štopera posle odlaska Le Taleka, ali čelnici kluba traže pravo rešenje.

- Razgovaramo sa nekim štoperima. Nećemo žuriti, važno je da nađemo nekog ko će da bude najmanje na nivou Le Taleka, a teško je naći takav profil, Kad nađete dobar tandem, to ne menjate sedam-deset godina. Domaći ili stranac? Uvek pre biram domaćeg igrača, pa ako ne možete da nađete pravo rešenje, onda tražite stranca - priznao je Mitar Mrkela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija