• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

16:27

"DELIJE", PAMET U GLAVU! Evo šta NE SME da se radi na meču Lige šampiona!

Crvena zvezda

"DELIJE", PAMET U GLAVU! Evo šta NE SME da se radi na meču Lige šampiona!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je zvanični apel svojim navijačima pred start Lige šampiona, pošto je do utakmice sa Napolijem na stadionu "Rajko Mitić" ostalo još devet dana (utorak, 21.00)

U ponedeljak zvanično kreće regularna i onlajn prodaja paketa za sve mečeve elitnog takmičenja. Klub je tim povodom na zvaničnom portalu objavio vrstu upustva i upozorenja kakvi sve propusti su kažnjivi od strane UEFA. 

- Klub upozorava sve zvezdaše koji žele da obezbede mesto na nekoj od tribina stadiona "Rajko Mitić" da to čine isključivo kupovinom ulaznica na blagajni ili putem interneta preko sajta iticket.rs, uz napomenu da Crvena zvezda ne snosi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene na zvaničnim prodajnim mestima.

Kako bi se sprečile gužve, ali i eventualni falsifikati ulaznica, kontrola pred utakmicu sa Napolijem će se vršiti kroz tri bezbednosna prstena, a sva lica koja pokušaju da uđu sa neispravnom ulaznicom biće procesuirana.

starsport

Takođe, klub poziva sve navijače da dođu na premijeru u grupnoj fazi Lige špampiona i fer i sportski podrže naš tim, uz napomene:

- Da će kapije stadiona biti otvorene u 18 časova, a apelujemo na sve navijače da ranije dođu na stadion, kako bi se izbegle nepotrebne gužve i zadržavanja na ulaznim kapijama;

- Da moraju postupati po zahtevima redarske službe;

- Da ne donose predmete koji su zakonom zabranjeni za unošenje na stadion (zapaljivi predmeti – upaljače, šibice, novine, podmetače i sl);

- Da licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion;

- Da ne uskaču u teren pre, za vreme i po završetku utakmice;

- Da će se prilazi, ulazi i tribine snimati pre, za vreme i po završetku utakmice;

- Da po zakonu moraju poneti identifikaciona dokumenta;

- Da utakmici ne mogu prisustvovati lica mlađa od 16 godina koja nisu u pratnji roditelja ili staratelja;

NAPOMENA: Posebno apelujemo na sve posetioce ove utakmice, da prilikom ulaska na stadion zauzmu numerisana mesta, a da izbegavaju zadržavanje ili eventualno sedenje na stepeništu, što je po propisima UEFA zabranjeno i klub će zbog toga biti rigorozno sankcionisan!

starsport

Osim ako to nije izričito zakonski odobreno, redarska služba onemogućiće da lice na stadion unese: vatreno oružje,  predmete bilo koje vrste, koji bi se mogli koristiti za sečenje, ubod, udarac i drugi oblik povređivanja, boce, čaše, konzerve i posude, bilo koje vrste... pirotehnička sredstva za vatromet, dimni prah, dimne ili druge pirotehničke bombe. Zabranjene su rasističke uvrede i ispadi, zatim rasistički, ekstremistički i politički propagandni materijal, držači za zastave ili transparente bilo koje vrste, izuzev izrađenih od fleksibilne plastike i da nisu duži od 1 metra i prečnika 1 cm...

Takođe, unutar stadiona zabranjeno je: prodavati robu i ulaznice, distribuirati štampani materijal, izlagati zbirke, vršiti druge promotivne ili komercijalne aktivnosti, bacanje predmeta ili tečnosti, paljenje vatre, ispaljivanje vatrometa, petardi, dimnih prahova, dimnih bombi ili drugi pirotehnički sredstava, isticanje ili širenje političke, rasističke propagande, slogana i grbova, izazvati pretnju po život ili sigurnost sebi ili drugima, ugroziti bilo koga drugog i prouzrokovati štetu...

Apel Crvene zvezde navijačima u celosti možete pročitata na sajtu kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija